Chaos já começou a ter sucesso: pilotar a aeronave Brussels Airlines dienen stakingsaanzegging in | Binnenland

De vakbonden van de piloten bij Brussels Airlines não tem stakings aanzegging van onbepaalde duur in. Woensdag moet blijken of ook het gabinetepersoneel aan staken denkt. Een datum voor een eventuele staking é er nog niet.

Negentig procent van de piloten stemde voor een staking, zeggen de vakbonden. Zowel bij de piloten als bij het cabinetpersoneel heerst er ontevredenheid over de werkdruk. De gestegen vraag naar vliegreizen zet druk op de arbeidsorganisatie, luidt het. De piloten zijn daarnaast on-line dat de directie hun cafetariaplan, een budget para extralegale voordelen, niet wil indexeren.

Wanneer de vakbonden het vliegverkeer willen verstoren, ligt nog niet vasto. Maar lang willen ze er niet meer mee wachten. Wellicht zal het eind juni gebeuren. A partir de 15 de junho de 2015, data de início de sessão, com o BBTK-vakbondsman Olivier Van Camp. Dan zal ook duidelijk worden of het gabinetepersoneel de actie steunt.

Staking van meerdere dagen

De staking zal niet beperkt blijven tot een dag, maar Van Camp belooft dat de Bonden goed zullen comunicadores “zodat de reizigers hun voorzorgen kunnen nemen”.

Direcionar o staking overigens nog voorkomen, zegt Van Camp. “Maar een dovemansgesprek heeft geen zin meer.” De vakbonden hebben op de verzoeningsvergadering dinsdag voorstellen gedaan, zegt hij. Zo willen ze in een nood-cao afspraken feito ao longo de zomerperiode.

De aankondiging van de directie dat ze 148 vluchten wil schrappen, volstaat voor de bonden e weer niet. “Nós hebben dat niet gevraagd. Het zal volgens ons ook niet genoeg zijn, op een totaal van 12.400 vluchten in twee maanden.”

READ  Obsessie por cijfers leidde tot zware overschatting van Russisch Leger

Zijn de piloten van Brussels Airlines de kneusjes geworden van de luchtvaartsector? “Zelfs bij Ryanair verdienen ze meer” (+)

Wat als Brussels Airlines mijn vlucht schrapt? Waar kan ik het voordeligst tanken na Europa? Bem-vindo ao melhor momento é o momento do goedkoopst? (+)

Herbekijk: Piloten dreigen com drie dagen staking tijdens zomeruittocht

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info