Camilla viert 75ste verjaardag met nieuwe foto: “Bedankt voor alle boodschappen en wesen” | Realeza

RealezaHet Britse hof heeft e nenhuma foto de sua autoria Camilla vrijgegeven. De vrouw van prins Charles vierde zondag haar 75ste verjaardag. Dat deed ze met een “klein familiediner”, zo liet een woordvoerder weten. “Bedankt voor alle vriendelijke boodschappen en wensen”, escrito por Hertogin van Cornwall achteraf op sociale media.

Op de foto draagt ​​​​de hertogin van Cornwall een blauwe bloemetjesjurk. Ze zit in de tuin, drinkt een kopje thee en kijkt racelachend in de camera. A imagem é feita pela Getty Images-fotograaf Chris Jackson.

(lees verder onder de foto)

Op de foto draagt ​​​​de hertogin van Cornwall een blauwe bloemetjesjurk. Ze zit in de tuin, drinkt een kopje thee en kijkt racelachend in de camera. © VIA REUTERS

De acordo com Britse koningshuis hebben Camilla ook gefeliciteerd met haar verjaardag. “We wesen de hertogin van Cornwall een hele fijne 75ste verjaardag vandaag”, escreve William e zijn vrouw Kate Middleton na mídia social. Op het account van de koninklijke familie werd dezelfde boodschap geplaatst.

Grootse plannen voor haar verjaardag tinha Camilla niet. Een woordvoerder van Clarence House nós dat de hertogin afgelopen week alleen een “klein familiediner” tinha gepland. Achteraf bedankte Camilla iedereen voor de berichten die ze mocht ontvangen: “Bedankt voor alle vriendelijke boodschappen en wensen”, também de hertogin.

Camilla e Charles trouwden em 2005. De twee hadden daarvoor al enige tijd een relatie en ook een affaire toen Charles nog conheceu as princesas Diana estava ficando. Em uma entrevista com a revista Britse ‘Vogue’, zei Camilla onlangs dat ze lange tijd moeite conheceu de kritiek die ze mais slikken toen ze een relatie kreeg met Charles. “Ik werd zo lang onder de loep genoman. En je moet een manier vinden om daarmee te leren leven. Niemand vindt het leuk om de hele tijd aangekeken te worden en, je weet wel, bekritiseerd te worden. Maar ik denk dat ik er uiteindelijk boven ben gaan staan. Je moet verder conheceu het leven.

BEKIJK OOK: Camilla, de koningin-gemalin van de toekomst

‘Rainha’ Camilla openhartig sobre haar leven com prins Charles: “Soms passeren we elkaar als schepen in de nacht” (+)

Camilla loopt nu in het gareel, maar dat was vroeger anders: “Fuifbeest die hield van jagen, zowel op jongens als vossen” (+)

READ  Nederlander Salar wint tweede seizoen van Big Brother, Belg wordt derde

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info