Cameron Diaz wast haar gezicht nooit: “Ik ben een beest”

Cameron Diaz © blg

Jarenlang behoorde Cameron Diaz tot een van de bekendste actrices the Hollywood rijk is, maar de loirinha que eu tenho geeden geleden afscheid van haar glamoureuze leven. Daarmee é ze niet alleen met ‘acteerpensioen’, ze zei ook vaarwel tegen het bijbehorende schoonheidsideaal. “Ik ben een beest.”

Cameron Diaz mag er conheceu haar 49 jaar dan nog altijd beeldig uitzien, zelf is ze nog maar zelden com haar uiterlijk bezig. Sterker nog, ze wast haar gezicht niet eens meer! Em geral, conheci a estrela de RuPaul’s Drag Race, Michelle Visage, vertelt ze hoe haar leven é veranderd nu ze niet langer no estado de destaque.

‘Een val’

Cameron omschrijft de aantrekkingskracht de Hollywood também ‘een val’ en ze é dan ook blij dat ze na haar huwelijk conheceu Benji Madden em 2015 afscheid nam van dat wereldje.

“Ik ben absoluut een slachtoffer van hoe de maatschappij vrouwen objectert en uitbuit”, begint ze haar verhaal. “Ok ik ben daar ingetrapt.” Volgens de blondine é o que há de mais duradouro no vale do ouro. “Het is moeilijk om in de spiegel te kijken en jezelf niet te beoordelen aan de hand van schoonheidsidealen. Ik denk ook dat dat het grootste verschil é encontrado toen en wie ik nu ben. Ik ben een wild dier, ik ben een beest.”

Tegenwoordig besteedt ze dan ook nauwelijks aandacht aan haar uiterlijk. “Het kan me niet meer schelen”, lacht ze. “Ele é o último waar ik aan denk. Ik doe letterlijk niets meer, ik was mijn gezicht niet eens”, vervolgt ze, eraan toevoegend dat ze ‘een miljard producten’ in de kast heeft staan ​​​​die nu stof staan ​​te acontecer. “Ik wil er geen energie meer in steken.”

READ  Keanu Reeves confirma um estranho boato de que ele é de fato "tecnicamente" ...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info