Britten verdeeld: mag Elizabeth de fakkel nog voor haar dood dooreven aan Charles? “Hij is er klaar voor, zij is op” | Realeza

RealezaTroonsafstand feito, ele está em feite não realizado grande realeza de Brite. Maar de laatste dagen heerst er toch een debate in de lokale media, en voor het eerst in tieentallen jaren weerklinken beide stemmen mesmo luid. Aan de ene kant wil men Elizabeth niet kwijt, aan de andere kant erkennen zelfs de Britten dat de beste dagen van hun Queen achter de tapete zijn.

Charles mais deze semana antes de mais cedo ou mais tarde em dias de abertura do parlement Britse. Hij las er de troonrede voor, een taak die tradicionaleel gezien is weggelegd for monarca. Maar aangezien Elizabeth steeds slechter te been is, schuift ze meer dan ooit belangrijke levado a porta naar haar zoon en haar kleinzoon, prins William. Die laatste woonde for het eerst in zijn koninklijke carrière de troonrede bij. “Een zeer symbolisch moment”, zo schrijft de Britse pers. “Nós krijgen een glimp van de toekomst.”

Maar hoe snel die toekomst er zal komen, daar zijn de Britten voorlopig nog verdeeld over. Binnenkort vem Elizabeth 70 anos de Britse troon. Em juni vinden er heel wat festiviteiten plaats, en de Britten vrezen dat de monarch de gelegenheid zal gebruiken om haar troonsafstand aan te kondigen. “Het is normal gezien niet iets dat in de kaarten ligt voor Britse royals”, aldus de lokale pers. “Maar Elizabeth é duidelijk op. Ze verdient haar pensaoen. Een to rustige jaren tussen haar honden e haar paarden. En Charles, die is er al jaren klaar voor. Hij werkt zijn hele leven al naar dit moment toe.” A opinião pública é Charles op dit moment ook gunstig, waardoor het koningschap voor hem niet op een beter moment zou kunnen komen. op het koningshuis te drukken. “Hij wordt sowieso een overgangskoning” , zegt realeza-biografia Tina Brown. “Zijn belangrijkste taak zal zijn om de modernisering van de monarchie in gang te zetten, en zo de volte weg nj vrijop . Hoe graag de Britten Elizabeth ook zien, we moeten toegeven dat zij dat niet meer kan .”

READ  "Hamza mon bb" Valt Zanger Douzi aan

Charles kwam em zijn eentje opdagen voor de troonrede.

Charles kwam em zijn eentje opdagen voor de troonrede. © AP

Em ‘The Morning Show’, huiveren ze dan weer bij de gedachte aan een troonsafstand. “Ik denk niet dat we nog gaan weten hoe we Brits moeten zijn, zonder de Queen”, além do apresentador Pierce Morgan.

O debate é perdido. Bijna alle lokale kranten zijn zijn begonnen conheceu het afnemen van polls, em een ​​poging om te peilen hoeveel landgenoten pró-troonsafstand zijn. Uit de eerste peilingen blijken dat er een pak meer te zijn dan enkele jaren geleden. “Charles é eigenlijk toch al jaren koning?”, zo schrijft iemand op Twitter. “Hij doet de job al, hij heeft de titel gewoon nog niet.” Anderen denken dan weer: “Vorst, dat ben je van de dag dat je voorganger sterft tot het moment dat je zelf komt te gaan. Zo é het altijd geweest, hoe oud je ook wordt.”

Volgens experts is het onwaarschijnlijk dat Elizabeth er daadwerkelijk voor zal kiezen om haar kroon af te staan. Ook Charles zal, wanneer het eindelijk aan hem is, niet opteren om de fakkel meteen door te geven aan William. “Het zijn royals, ze houden van traditie”, também Tina Brown. “En bovendien hebben ze ook een groot eergevoel”. Hun ego zou het niet aankunnen om op het laatste moment op te geven. Eerlijk? De meeste Britten zouden dat ook niet willen.

LEES OK

Na 70 jaar in de schaduw van zijn moeder: wat mogen we straks verwachten van ‘King Charles’?

Britten fez zich zorgen da rainha Elizabeth: “Waarschijnlijk gaan we haar amper nog zien”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info