Britse zenders mogen delen uitvaart Elizabeth niet meer uitzenden

Britse televisiezenders mogen verschillende delen van de uitvaart van koningin Elizabeth in toekomst niet meer tonen. Dat schrijft onder meer O guardião. Palácio de Buckingham kreeg het recht om te verzoeken om beelden beelden niet meer te gebruiken, en ruil daarvoor mochten de nieuwszenders verslag doen van de gebeurtenis.

Volgens O guardião kregen onde mais da BBC, ITV News e Sky News enriquecem os médicos de seus koningshuis britânicos. Daarin werden tijdstempels vermeld van beelden die uitgesloten moeten worden van toekomstige nieuwsuitzendingen. Het gaat volgens de krant om vijf korte videofragmenten waarin leden van de koninklijke family niet meer zullen worden vertoond. Het programa francês Cotidiano maakte een opsomming van de bewuste fragmenten. Het gaat over beelden waarop leden van de koninklijke familie naar een zakdoek grijpen om hun tranen weg te vegen, prinses Eugenie e Zara Tindall te snel rechtstaan ​​​​en ook een moment waarop prinskra George kort ane zijn.

Daarnaast wil Buckingham Palace não dat momento waarop de kroon van de kist van koningin Elizabeth gehaald wordt, nog getoond wordt en ook het momento waarop ze de kist laten zakken in de koninklijke crypte werd geschrapt.

(Lees verder onder de tweet)

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Waarom het Britse koningshuis niet wil dat beelden beelden nog getoond worden, is niet geweten. Op voorhand foi wel een special verzoek uitgestuurd om het verdriet van individuele leden van de koninklijke familie niet te verstoren en moest alles “plechtig en waardig” verlopen.

READ  Verhofstadt dreigt met motie van afkeuring tegen von der Leyen | Buytenland

Tijdens de uitzending werden ook enkele fragmenten om andere redenen eruit ‘geknipt’. Zo was er bijvoorbeeld een man die probeerde de kist van de overleden koningin aan te raken. Dat werd door de verschillende zenders niet live getoond en zal ook niet te zien zijn in heroitzendingen.

Outro afspraak foi ook dat beelden van de begrafenis enkel in nieuwsuitzendingen gebruikt mocht worden en niet in entertainmentshows.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info