Britse klimaatscepticus Rees-Mogg anangested tot staatssecretaris for Energy | Buytenland

O conservador britânico Jacob Rees-Mogg, o estado cético em relação ao clima em um pacote de notícias, a palavra de novos secretários de estado para Bedrijfsleven, Energie e Industriëles Strategie vans estreando em kers de regers. Er wordt gevreesd dat hij mogelijk de doelstelling om de CO2-uitstoot tegen 2050 tot nul terug te brengen, zal uitstellen.

Rees-Mogg, die de bijnaam “de eerbiedwaardige heer uit de 18e eeuw” omwille van zijn chique stijl en typische pakken met dubbele knopenrij, heeft dinsdag de leiding gekregen over het Ministerverie van zijn en drateel ijer is stijer inzake klimaatverandering.

Na verdade, Rees-Mogg zich kritisch geuit over “klimaatalarmisme” em stelde hij dat de mensheid zich moet aanpassen aan de klimaatverandering in plaats van deze te beperken. Het streven netto-nulemissies ligt volgens hem aan de basis van de hoge energieprijzen.

De novo liz Truss steunt de juridisch bindende doelstelling om de uitstoot van broeikasgassen tegen 2020 tot nul terug te brengen, maar é voorstander van het schrappen van groene heffingen en is bereid om om fracking weer

Na zijn aanstelling Liet Rees-Mogg weten dat hij er een prioriteit van maakt om mensen hulp te bieden bij hun fors hogere energierekeningen. De regering zal binnenkort conheceu een pakket maatregelen komen om het volk te helpen, klinkt het.

Nood aan standvastig beleid

Uma vez que você sabe que está em Rees-Mogg para o estado, é o que você pode fazer, mas pode ser muito útil para a cama. Opeenvolgende conservadora regeringen hebben de voorbije jaren immers energie- en Industriestrategieën uitgewerkt die slechts een paar jaar later weer werden afgevoerd.

READ  Duitse vrouw (75) leved teruggevonden nadat ze 7 dagen en nachten zonder eten in Thai jungle doorbracht | Buytenland

De Industriële Strategie de 2017, por Groot-Brittannië de meest innovatieve economie ter wereld mais made, wed in 2021 afgeschaft door Rees-Moggs voorganger Kwasi Kwarteng, o mesmo “pudding zonder thema” noemde.


Citar

Rees-Mogg começou a voar com a revolução industrial e com a revolução digital

crítico

Britse zakenleiders vertelden aan Reuters dat ze nood hebben aan zekerheid vooraleer ze zich aan investeringen aposta em zegden skeptisch te zijn dat Rees-Mogg die zekerheid kan bieden. Een van hen stelde dat Rees-Mogg, o zichzelf het imago van een Britse gentleman aanmeet, “meer voeling heeft met de industriële revolutie dan met de digitale revolutie”.

Levensloop

Rees-Mogg é um editor de fotografia do jornal The Times. Hij werd grootgebracht door zijn nanny, die nu voor zijn zes kinderen zorgt. Hij studeerde aan Eton, een exclusieve privéschool, en ging vervolgens em Oxford, waar hij geschiedenis studeerde.

Rees-Mogg negociou em 1991 na antiga J. Rothschild Investment Management, onde se concentrou em opkomende markten, e trabalhou mais tarde em Hong Kong. Daarna richtte hij zijn eigen vermogensbeheerbedrijf op.

Em 2010, ging hij in de politiek en lobbyde hij voor de Brexit. Em 2019, kreeg hij zijn eerste ministerspost en werd hij benoemd tot leider van het Lagerhuis. In de regering van Boris Johnson trad hij op als staatssecretaris voor brexitkansen en regeringsefficiëntie.

Premier Johnson benoemt “staatssecretaris voor brexitkansen”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info