Britney Spears overwoog borstvergroting em bodyshaming de haar vader | Celebridades

CelebridadesBritney Spears (40) saiu via een post op Instagram laten weten dat ze ooit overwoog om een ​​borstvergroting te laten feito omdat haar vader, Jamie Spears, jarenlang kritiek zou hebben gehad op haar lichaam. Eerder deze maand postte Britney nog een photo van haar borsten in een zwarte kanten beha. Toen deelde ze ook al mee dat ze een borstvergroting wil omdat ze onlangs foi afgevallen.

“Het is gek om in Los Angeles te wonen”, begin de zangeres haar bericht. “Ik dacht erover om een ​​borstvergroting te laten doen. Mijn borsten zijn vrij klein”, schreef ze donderdag. “Ik bedoel, met de juiste beha is het prima, maar ik was benieuwd naar wat een dokter zou zeggen.”

“Ik ben 3,5 kilo afgevallen in de afgelopen 6 maanden en dat is veel voor mij”, merkte ze op. “Ik maak officieel deel uit van het ‘kleine borsten-comité’, ze zijn gekrompen! Ik weet niet waar mijn borsten zijn gebleven”, ging ze verder.

Britney vertelde haar fans dat ze een afspraak had geboekt bijeen plastisch chirurg voor een consulttie, maar uiteindelijk vertrok toen “niemand er was” om haar binnen te laten: “Ik ben nooit meerze esterug”, terug

(Les verder onde de post)


Britney beweerde dat haar vader aan bodyshaming deed tijdens de veertien jaren waarin ze onder voogdij stond: “Mijn vader vertelde me altijd dat ik dik was en dat het niet leuk was om hetjete zware mej Het was vernederend”, beweerde Britney, eraan toevoegend dat ze het gevoel had dat er maar “één goede” coverfoto de haar was gemaakt tijdens al die jaren: “De rest was extreem slecht”, ging ze verder. “Ze hadden op zijn minst de technologie kunnen gebruiken, maar ze hebben het gebruikt om het nog erger te maken! Zo’n verspilling van mijn tijd.”

LEES OK

Britney Spears deelt weer naaktfoto’s en dat zorgt voor gemengde reacties: “Vier je vrijheid op een gepaste manier”

Britney Spears zegt dat haar vader haar “vrouwelijkheid wegnam”

Britney Spears eist gerechtigheid: “Ze zijn er allemaal mee weggekomen”

READ  Não The Pussycat Dolls Reunion Segundo vocalista, outros membros da banda não sabem de nada

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info