Britney Spears deelt sms’en die ze naar haar moeder verstuurde vanuit instelling: “Ik heb het gevoel dat hij me probeert te vermoorden” | Celebridades

CelebridadesBritney Spears (40) sobrecarregou a mídia social ao longo do tempo com o conteúdo feito. Zo zien haar volgers regelmatig photo’s van de popster voorbijkomen met weinig kleren om het lijf. Maar onlangs postte ze nog iets opvalends: screenshots van berichten die ze verstuurde naar haar moeder vanuit een psychische instelling. Britney verwijderde ze meteen, maar het kwaad was al geschied. Em screenshots verschillende é te lezen hoe ze schreeuwt om hulp.

Bekijk ook: Fãs feitos zich zorgen de Britney Spears em 11 fotos

Em het eerste bericht schreef de zangeres: “Hij zei dat hij de seraquil (medicatie voor stemmingsstoornissen red.) wil verhogen. Ik heb zoiets van whoaaaaaa vai se foder seu slwf. Ik dacht dat seraquil een slaapmiddel was, maar het is voor bipolairen en is veel sterker van lítio.” Ele é o niet duidelijk de Britney het no berichten heeft over haar vader Jamie Spears de mais de haar dokters. “Ik voel letterlijk het medicijn in mijn maag. Ik heb het gevoel dat hij me probeert te vermoorden. Ik zweer het op God.” Veja as capturas de tela de Britney Deelde, selecione o modo de exibição de Lynne Spears nooit reageerde op de onrustwekkende berichten.

Em mais uma captura de tela, veja Spears de hulp em van haar jeugdvriendin Jansen Fitzgerald. Ze vroeg haar om te helpen zoeken naar een nieuwe raad bij het curatorschap van haar vader. “Ik het het nummer van John Bells nodig, alsjeblieft”, estude ze. Ook wilde ze meer weten over de medicatie die ze kreeg. Maar ook van Fitzgerald ontving de popster geen respons.

READ  Stijn Meuris sobre Arno: “Toen zijn laatste plaat af was, was ook zijn leven af” | Arno Hintjens (72) superado

De laatste screenshot tont sms’en naar haar advocaat Samuel D. Ingham III. Ze schrijft dat ze enkele veranderingen in haar leven wil doorvoeren als ze de instelling mag verlaten. “Ik wil het hebben over een rechtszaak en over mijn medische rechten. Também dit programma voorbij is, wil ik helemaal niet meer werken. Ik wil voor mezelf leven en een avontuurlijk leven leiden.”

LEES OK:

Fãs fizeram zich opnieuw zorgen de Britney Spears: zangeres deelt 11 ‘naaktfoto’s’ op een uur tijd

Zaak tussen Britney Spears e haar moeder Lynne verschijnt woensdag para rechtbank

Vader van Britney Spears moet dan toch para rechtbank verschijnen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info