Brian Laundrie (23) entrou em notitieboekje waarom en hoe hij zijn verloofde Gabby Petito (22) vermoordde

Advogado da família de Brian Laundrie (23), de Verloof de Vermoorde Gabby Petito (22), hebben acht pagina’s uit Laundrie’s notaboekje vrijgegeven. Dat boekje werd vorig jaar em outubro teruggevonden, em de buurt van zijn stoffelijk overschot, na Flórida. Het verhaal van het bekende Instagram-koppel krijgt zo een wel heel aparte twist. Quer daarin onthult hij waarom hij zijn vriendin vermoordde.

Bron: Daily Mail, CNN

Abra a página da página, de uma publicação no site da CNN, de Brian Laundrie waarom hij Gabby Petito vermoord heeft. Alles zou het gevolg zijn geweest van een tragisch ongeval in the Grand Teton National Park, waar het koppel vorige zomer op doortocht was. “Een onverwachte tragedie”, noemt Laudrie het. Hij schrijft dat ze ongelukkig em een ​​kreek é gevallen en daardoor helse pijn had.

© instagram Gabby Petito

© AP

Zijn notities, netjes neergeschreven met een blauwe pen, beginnen met een personsoonlijke boodschap voor Gabby: “Ik wou dat ik nu aan je zijde was. Ik wou dat ik nu tegen je kon praten.” Lavanderia beweert dat hij er alles aan gedaan heeft om Gabby te troosten, terwijl haar toestand verslechterde. Zij weende van de pijn en bibberde voortdurend van de kou. Maar uiteindelijk kon hij het niet meer aanzien en besloot hij haar te doden.

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Hoe ver haar pijn ging (sic), weet ik niet, ik weet alleen dat ze extreme pijn had. Ik heb een eind aan haar leven gemaakt, ik dacht dat het barmhartig era, dat het dat era wat ze wilde, maar ik zie nu alle fouten die ik heb gemaakt. Ik panikeerde, ik estava em choque. Maar vanaf het moment dat ik besliste haar pijn weg te nemen, wist ik dat niet verder kon zonder haar.”

Lavanderia mag het dan wel netjes opgeschreven hebben. Vooralsnog é er geen enkel bewijs dat hij Gabby ook verzorgd heeft. Het notitieboekje werd vorig jaar op 20 de outubro teruggevonden em een ​​zakje, vlakbij zijn lichaam. Hij foi gevlucht naar het Carlton Reserve, em buurt van zijn huis em North Port, Flórida. Daar schoot hij zichzelf door het hoofd. Ook daar schrijft hij acabou. “Ik maak er een eind aan, niet omdat ik angst heb om gestraft te worden, maar omdat ik het niet aankan dat ik nog een dag langer zonder haar verder moet.”

LEI OK. Op elke foto leek Gabby Petito dolgelukkig, mas éen video toonde de waarheid (+)

LEI OK. De droomreis die een nachtmerrie werd en nu voor altijd een raadsel lijkt te blijven: na Gabby Petito nu ook lichaam van Brian Laundrie gevonden (+)

No betuigt hij nog zijn spijt de zijn nota, vooral sobre wat hij zijn eigen familie heeft aangedaan. “Isso é para hen een shock maar ook een verschrikkelijk verdriet (sic)…” “Maak ze het alstublieft niet moeilijker, dit gebeurde als een onverwachte tragdie.”

Gabby Petito e Brian Laundrie dominam vorige zomer sempre que são novos. Os influenciadores da fotogenieke têm cerca de 169.000 volgers mee proeven de roadtrip até o koppel com hun busje maakte door dos EUA. Tot het noodlot toesloeg.

De família de 22 anos Petito sloeg começar alarme de setembro, nada foi feito para o amigo Brian Laundrie onde você está indo para casa na Flórida, bem como todos os dias com Petito zich bevond. Enkele dagen depois sloeg de man op de vlucht, kort daarna werd het lichaam van zijn vriendin dood aangetroffen em um parque nacional em Wyoming. Gabby estava abrindo a porta do leven gebracht.

LEI OK. Familie vermoorde Gabby Petito spant rechtszaak aan tegen ouders verloofde Brian Laundrie

READ  A ex-Spice Girl Mel C trouxe a história de autobiografia | Celebridades

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info