Boutique Werchter | Stromae: dansen met een krop in de quilha

Ele não é onze gewoonte om zomaar Amerikanen gelijk te geven, maar wat Stromae betreft zijn nós conhecemos hen eens: dit was wereldklasse.

Open festival hoop je niet zozeer op aardige en goede optredens: er moet er minstens ééntje zijn dat iedereen doet denken ‘wat goed dat we dit mochten meemaken.’ Op Werchter Boutique foi o optreden van Stromae. Zowel Pedra rolando também Painel publicitário hadden hem em abril uitgeroepen tot een van de 210 concertos do Coachella die je moést zien. ‘Het optreden van de jonge electro-rocker had alles wat het optreden van Drake niet had’, oordeelde Painel publicitário: ‘eerlijkheid, emotie, doeltreffendheid en humor, zelfvertrouwen en ambitie. Hij é een volwaardige superster em het lijf van een opkomend talento.’

Ele foi inderdaad die emotie die het hem ação. Você pode escolher Stromae para obter o máximo. De klank era um caçador de joias. De manier waarop zijn vier muzikanten ‘exotische’ elementen in hun elektro mengden – een klavecimbel in ‘Fils de joie’, een Peruaanse charango-gitaar in ‘Santé’ – klonk produtor volkomen natuurlijk en voldragen. De verscheidenheid in het optreden, en het gemak waarmee Stromae van één sfeer naar de andere schakelde, é verbluffend: de ijle zang in ‘Quand c’est’ deden zelfs het gebabbel van dit aperitievende f publien pubomzik still burn depressie in een pakkende song als ‘L’enfer’ te stoppen, die hij tot het einde van zijn dagen zal moeten zingen, respeito verde.

Boutique Werchter |  Stromae: dansen met een krop in de quilha


Foto: Koen Bauters

Maar het was toch vooral zijn talento om emotie die je naar de keel grijpt te verpakken in song waarop je onmogelijk stil kunt blijven staan, zoals ‘Papaoutai’: 45.000 mensen dansten zich de ziel de wat witád en ugád en Ens te zien. Hij wisselde de zware momenten até trefzeker af met zachte humor: de robothond die hem een ​​handdoekje kwam brengen, zijn opmerking dat zijn begeleider Yoshuo Moshudo ‘echt niks’ begreep van zijn zijn Nederlands-Fegens, qua gens Japan

Stromae levantou o apelo da estrela Belgische, de hij nu em câmera lenta sobre o pódio, de até mee drumde tijdens ‘Ta fête’. Tive que ir em een ​​Spaans aandoend hemd conheceu wapperende mantilla opgetreden, maar em een ​​oude jogging van Slagerij Van Kampen, dan nog foi zijn présence verpletterend. En toch bleef hij ook de bescheiden Belg die uitgebreid zijn vier muzikanten in het zonnetje zette – terecht, overigens – maar ook zijn roadies, de security, zelfs de Belgische filmstudio die een die animatie-Stromae hadm he on temaakopt dansje aanleerde voor ‘Santé’ .

Hoezeer de anderen ook hun melhor hadden gedaan: ze waren hier allemaal het voorprogramma van Stromae. E foi assim que o Metallica, do Pearl Jam, também recebeu o Rock Werchter, por 60.000 pessoas. ‘Landgenoten: hartelijk bedankt’, zei hij na een woeste versie van ‘Alors on danse’. Het plezier foi geheel aan onze kant.

Stromae, início de Werchter Boutique em 19 de junho de 2022
*****

Boutique Werchter |  Stromae: dansen met een krop in de quilha


Foto: Koen Bauters

READ  BV 24/7. Sarah Puttemans recebeu o amigo Viktor Verhulst e Christoff em seu aniversário | BV

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info