“Boot waarmee West-Vlaamse brandweerman omkwam em Nova York mocht niet gebruikt worden para pleziertochtjes” | Buytenland

Beernaert também conheceu Heidi op op vakantie em Nova York, toen het drama gebeurde. Hij bracht er een bezoek aan enkele bevriende brandweermannen en maakte op vrijdagavond 17 juni een tochtje op de East River. Daarbij kwam hun brandweerboot em um anvaring com een ​​toeristenboot. Beernaert overleefde het niet.

Volgens de ‘New York Post’ para brandweerboot Marine 1 Bravo e não são palavras escritas para pleziertochtjes, mas também para medicina.

Er moesten ook altijd minstens twee brandweermannen met dienst aan boord zijn – zelfs drie als ze moesten uitrukken voor een noodgeval – maar ook dat was niet het geval. Er was er maar één aan boord en verder vier gewone burgers, waaronder Beernaert en zijn vrouw.

Onderzoekers proberen nu te achterhalen of de brandweerman die aan het roer stand, handelde in opdracht van zijn oversten. Voorlopig mogen een luitenant, een kapitein een bataljonchef van de New Yorkse brandweer hun gewone tomadas meer uitvoeren, terwijl het onderzoek van de Amerikaanse kustwacht loopt. Ze zijn echter niet geschorst, volumes de ‘New York Post’.

De New Yorkse brandweer wilde não zeggen waarom de vier burgers meegenomen werden op een pleziertochtje com brandweerboot. Volgens bronnen van de krant zou het “niet ongebruikelijk” zijn dat leden van het korps family en vrienden “entertainen op boten van de brandweer”.

Volgens de brandweer de New York mogen burgers e outros brandweerlui wel degelijk meevaren, maar moet daarvoor toestemming zijn “van hoger af”: van de commandant van de Marine Division of de korpschef.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info