Boos op Britse regering? Prins Harry quer não ter que voltar para casa para herdenkingsdienst van grootvader

Prins Harry conheceu a echtgenote Meghan Markle © REUTERS

De Britse prins Harry zal niet terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk voor de herdenkingsdienst van zijn grootvader, prins Philip, mais tarde deze maand. Dat Meldt Sky News.

jvhBron: Notícias da Sky

Prins Philip, de echtgenoot van de Britse koningin Elizabeth, overleed em 9 de abril de 2021, em wordt op 29 maart herdacht em Londres. Prins Harry zal voor die gelegenheid niet terugkeren naar zijn thuisland. Een reden voor die afwezigheid wordt niet gigeven.

De Britse pers speculeert dat de prins ontevreden é dat hij van overheidswege niet langer dezelfde mate van beveiliging krijgt als de outros leden van de koninklijke familie. Hij startte daarvoor zelfs een rechtszaak op tegen het ministerie van Binnenlandse Zaken. Volgens e woordvoerder wil hij graag com zijn kinderen Archie en Lililbet een bezoek brengen aan het VK, maar vreest hij voor hun veiligheid.

Harry verhuisde na de breuk conheceu zijn familie naar de Verenigde Staten. Ele foi a última vez em Verenigd Koninkrijk em julho, durante o período de onthulling de um standbeeld de zijn moeder, a princesa Diana. Volgens een woordvoerder van de prins zou Harry wel “graag binnenkort een bezoekje brengen aan zijn grootmoeder”, de Queen.

READ  Uma foto privada da princesa Alexia em uma festa causa comoção

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info