Bondgenoten slaan de bal opnieuw mis in ‘De Verraders’: “Ik heb alles gigeven, maar het heeft niet mogen zijn” | televisão

televisãoDe voorbije weken ontpopte ze zich tot de publiekslieveling in ‘De Verraders’, você pode vir a toc dan toch por Astrid Coppens. Vorige week maakte ze er geen geheim van dat Walter haar hoofdverrader was en opende ze frontaal de aanval. Iets wat haar in de vijfde aflevering zuur opbrak. Astrid kreeg immers een bezoekje van Staf Coppens, o haar doodvonnis van de verraders overhandigde.

“Ik heb alles gegeven, maar heeft heeft niet mogen zijn”, waren Astrids laatste woorden. “Ik heb gevochten. Niet voor zelfbehoud, maar om een ​​verrader te ontmaskeren. Heeft veel emoties los getrokken en eigenlijk ook bewezen dat ik een vechter ben. Het leven é heel hard en ik vind dat je dat toch moet doen: vechten. Ele é een vuil spelletje en ik heb mijn best gedaan om de verraders te ontmaskeren. Walter não é nog altijd mijn koning, maar hij heeft te veel ‘puppets’ die voor hem springen. Ik hoop dat ik als een goede herder de schaapjes in de juiste richting heb geduwd.”

(Lees verder onde de vídeo.)

Em aflevering van vanavond stond ook het pact uit wagon één central. Zullen de deelnemers uit wagon éen zich nog lang aan hun afspraak om niet op elkaar te stemmen houden? Ele também é de Jamie-Lee Six agora. Zij wil in toekomst niet langer de kudde volgen, maar haar collega-verrader Walter is het daar absoluut niet mee eens. Als gevolg wijkt hij dan ook geen seconde van haar zijde. “Ik zou nooit als eerste een pacto verbreken.”

READ  O agente de despedida Gibbs atrai milhões de telespectadores, mas também atrai críticas: 'Gibbs é' NCIS '| TV

(Lees verder onde de vídeo.)

Nog 7 bondgenoten acabou

Aan de ronde tafel viel er em de aflevering nog een tweede slachtoffer en dat werd bioloog Dirk Draulans. Ondertussen de achtste bondgenoot die het spel moet verlaten. Hij kon een verbanning niet ontkomen en haalde of meerderheid van de stemmen nadat hij vorige week de aanval op Ann Wauters inzette en haar interecht naar huis stuurde.

(Lees verder onde de vídeo.)

Na het vertrek van Astrid en Dirk zijn er nog maar zeven bondgenoten over en lijken de drie verraders aan de winnende hand te zijn. De bondgenoten zullen dus dringend een manier moeten vinden om het tij te doen keren.

Conheça ‘De Verraders’ no VTM GO.

LEES OK:

“Als je gemanipuleerd wordt, besef je dat meestal pas achteraf”: expert legt uit hoe de Verraders er zo goed in slagen anderen te misleiden (+)

‘De Verraders’ eindigt encontrou onverwachte verbalizando en veel frustratie: “Is dat hier nu één grote kudde kalveren?”

Dirk Draulans deelt eerlijke mening sobre ‘De Verraders’: “Van Jamie-Lee Six ben ik erg geschrokken”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info