Bitcoin Balansen troca Nemen em Rap Tempo Af » Crypto Insiders

De Bitcoin (BTC) koers zit al een tijd em een ​​diep dal. Voor investeerders é het wachten op de bodem, maar waar die ligt weet niemand. Toch zien we hier en daar voorzichtig wat positieve signalen. Zo liet em cadeia analyseplatform Santiment é registrado em een ​​tweet zien dat de bitcoin balansen op exchanges aan het afnemen zijn.

Bitcoin balansen troca nemen in rap tempo af

Waar het bitcoin aanbod op exchanges também Binance em mei nog flink toenam, toen de koers een diepe dip maakte, zien we nu het tegenovergestelde gebeuren. Dat laat Santiment zien de mão van on-chain dados.

Dados na cadeia são dados rechtstreeks afkomstig van de Bitcoin blockchain. Aan de hand van deze informatie deelde Santiment gisteren de volgende grafiek:

“Het aanbod van Bitcoin op exchanges é snel gedaald. Na een opleving van paniekverkopen begin mei, é dit een indicatie dat hodlers die tijdens deze daling bleven geloven in BTC, op dit moment tevreden zijn met de volatiele markten en bereid zijn om het uit te zitten.”

0,6% no total de fornecimento de bitcoin stroomde weg bij exchanges

Op de grafiek valt te zien dat na de toename in mei, het aanbod eigenlijk alleen maar is afgenomen. Dit wordt over het algemeen als een positieve ontwikkeling gezien.

READ  O lítio é uma matéria-prima crítica para baterias de carros elétricos; A produção é interessante de contratar. No entanto, o projeto de mineração espanhol está enfrentando resistência

Wel era er een kleine toename em instromen te zien toen de prijs recentelijk mesmo duramente onderuit ging. Maar over de afgelopen vijf dagen zou maar liefst 0,6% do total de bitcoins antal em omloop weg zijn gestroomd bij de trocas de criptografia!

De dit ook uiteindelijk een signaal é dat de verkoopdruk afneemt blijft afwachten. Positief é natuurlijk bem dat de recente dalingen vooralsnog niet hebben gezorgd para een enorme toename em bitcoins die naar exchanges worden verstuurd.

Receba moedas de BTC com preços enormes de US $ 20.000. Maar op het moment van schrijven weet de koers enigszins te herstellen e dit prijsniveau te testen. Een herstel hierboven zou een positief teken kunnen zijn.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info