Bill Murray erkent dat film werd stilgelegd door zijn gedrag op set: “Ik deed iets waarvan ik dacht dat het grappig was, maar dat niet zo werd geïnterpreteerd”

Bill Murray © AFP

O ator norte-americano Bill Murray viu o zelf bevestigd dat zijn gedrag op de set tegen een vrouw heeft geleid tot het stilleggen van zijn nieuwste film. Dat schrijft The Guardian. Ele é o que há de melhor na produção do filme zal worden hervat.

jvhBron: O guardião

Murray omschrijft het incidente op de set de ‘Being Mortal’ zelf als “een meningsverschil”, maar wilde niet ingaan op wat er gebeurd especifiek was, of wie daarbij betrokken was. “Ik deed iets waarvan ik dacht dat het grappig was, maar dat niet zo werd geïnterpreteerd. De filmstudio heeft daarop de juiste beslissing genoman om alles Grondig te willen onderzoeken, daarom werd de productie stilgelegd.”

Volgens Murray é hij zelf ook em gesprek met de vrouw em kwestie “om vrede met elkaar te stichten”. “Nós zijn allebei profissionais, nós zijn fan van elkaars werk. Nós vinden elkaar ook leuk, denk ik. Maar als je niet langer kunt opschieten, of elkaar niet langer kunt vertrouwen, heeft het geen nut om de film verder af te werken.”

De 71-jarige Murray erkent dat hij moeite heeft om zich te schikken naar veranderende maatschappelijke normen. “Het is een les voor mij. De wereld is anders dan ze era toen ik een kind era. Wat ik altijd grappig vond als klein kind, é nu niet noodzakelijkerwijs nog grappig. Dingen veranderen mettertijd, en het is belangrijk dat ik dat ook begrijp. Enkel droevige mensen kunnen niet meer bijleren. Ik wil geen droevige mens zijn.”

READ  Han e Marth ficaram com raiva após as palavras duras de Gordo

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info