Biden troost ouders van neergeschoten kinderen in Uvalde, gouverneur van Texas wordt uitgejouwd

O presidente da De Amerikaanse, Joe Biden, levantou-se sobre o Texaanse Uvalde bezocht. Vijf dagen na de bloedige schietpartij in een basisschool wil hij zijn medeleven betonen aan de naasten van de slachtoffers. Greg Abbott, gouverneur van Texas, werd op boegroep onthaald.

Bij de schietpartij in de school zijn dinsdag negentien kinderen en twee leerkrachten doodgeschoten door de 18-jarige Salvador Ramos. De achttienjarige dader é nadien door de politie doodgeschoten. Er é intussen een onderzoek geopend om na te gaan waarom er zo lang werd gewacht om tussen te komen. Wellicht hadden kinderlevens kunnen gespaard worden hadden agente de dader onmiddellijk uitgeschakeld.

De 79-jarige presidente, die zelf twee kinderen heeft verloren, heeft na de schietpartij zijn emoties de vrije loop gelaten en stond er op naar Uvalde te komen. Maar hij wilde de nabestaanden eerste de tijd gunnen om in familiekring te rouwen.

© REUTERS

© REUTERS

© AP

© REUTERS

© AP

Em Uvalde bezocht hij conheceu zijn echtgenote Jill eerst een gedenkteken dat para a escola é opgericht en waarop de foto’s van de slachtoffers staan. Daarna woonde hijeen mis bij.

Gouverneur é tegen wapenbeperkingen

Em de namiddag (plaatselijke tijd) ontmoetten de Bidens family van slachtoffers en overlevenden van de moordpartij. Daarna waren hulpverleners aan de beurt.

De president en zijn vrouw namen uitgebreid de tijd om met hen te praten. Biden nam ook enkele ouders vasta om hen te troosten. Hij kreeg het daarbij een paar keer erg moeilijk.

Ook de gouverneur van Texas, Greg Abbott, era aanwezig. Maar hij kon op minder sympathie rekenen. De Republikein é tegen nieuwe wapenbeperkingen en dat werd hem niet in dank afgenomen. Abbott werd conheceu boegeroep ontvangen. “We hebben hulp nodig, gouverneur Abbott”, riepen sommigen in de menigte.

LEI OK. Salvador Ramos trabalhou em fastfoodrestaurant, “werd gepest” e speelde vaak Call of Duty: dit weten we over 18-jarige schutter

READ  VN-vluchtelingenorganisatie: “Zorgen om geweld aan Europese grenzen” | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info