‘Betutteling wordt stilaan een epidemie’

«De regeltjesboulimie ondermijnt de veranwoordelijkheidszin en verhoogt het conflictrisico», escrito por Jean-Marie Dedecker. ‘Straks gaat de Vlaamse regering nog per dedet ordonneren dat de nagels van de inbrekers goed geknipt moeten zijn.’

Também regeringen aan de kieswet morrelen is het altijd met het doel er eleitoraal voordeel mee te behalen. De Vlaamse regenten schaften al de stemplicht af para komende gemeenteraadsverkiezingen, in de hoop dat de misnoegden straks bij de stembusgang zouden thuisblijven. Ze verkeert immers in de veronderstelling dat de onfatsoenlijken op extreme partijen stemmen, zowel ter linkerals ter rechterzijde. Vivaldi keurde afgelopen week – op instignatie van Ecolo-Groen – stemrecht para 16-jarigen foi bij de Europese verkiezingen. Niet zonder betuttelingsclausules. Onze jongeren die vóor hun achttiende niet mogen huwen, niet met de auto mogen rijden, geen sterke drink of sigaretten mogen kopen … moeten zich wel inschrijven en mogen zelf geen kandidaat zijn op de kieslijs.

De klimaatpiëtisten hopen op de stemmetjes van de klimaatspijbelaars. Van de 17- en 18-jarige beugelbekjes kent 87 nochtans het klimaatmechanisme niet. De angstpsychose en de doutrinação moeten dus doorgaan. Aardrijkskundeles wordt daarom ook beperkt tot ‘klimaatvak’. Leerlingen moeten niet meer weten waar Somalië ligt, maar wel dat het er snikheet en poederdroog is.

Em de Kamer werd zopas onde aplausos luidos ook nog een ander wet van de Groene sandaalbrigade gestemd. Onder os impulsos da parte de ele opgestoken wijsvingertje werd roken verboden op perrons, ook al is het in open lucht. Ik behoorde niet tot het parlementaire klapvee en heb ook niet meegestemd para zoveelste trivialiteit van die politieke bellenblazers. Ik haat de reuk van de peuk en ik vind roken Russische (of Oekraïense) roleta spelen met je gezondheid, maar ik heb te doen met al die pendelaars die het niet zo allemaal onder controle hebben en een nicotineshot zebruinchen oo , bus of bond staan te assiste.

READ  Veurne tem a segunda maior população da União Europeia

O CD&V não será lançado em 2010, tendo sido lançado em 2010. Deze katholieke dwaallichten haalden hun rokende mosterd bij onze tegenvoeters, de Kiwi’s. Bij dergelijke beuzelarijen bekruipt mij dan telkens een onbehagelijk gevoel van burgerlijke ongehoorzaamheid en solidariteit for verschoppeling. En een aanval van ergernis over betuttelingswetten die meer en meer voor een juridische base zorgen van onverdraagzaamheid.

Na palavra vigilânciastaat de prijs voor de individuele vrijheid eindeloos opgedreven in nog meer vormen van toezicht en beperking.

Het opgestoken wijsvingertje van vadertje staat beperkt zich niet tot wat we mogen zeggen of bezitten, maar zelfs tot wat we in onze mond stoppen of met onze lippen terug uitblazen. Ele ainda é mengeling van verkleutering en paternalisme geworden. De bullshitmolen draait overuren. Legio voorbeelden. Onze eigen pompiers mogen op last van hun vakbonden de glijpalen in hun kazernes niet meer gebruiken, enkel nog als danspalen. Striptease na versão clássica. Ze mogen wel op gevaar van eigen leven torenhoog op gammele ladders klimmen om branden te blussen. Van een gouverneur-sheriff moeten alle 60-plussers terug op fietscursus. De pedalen kwijt.

Brussel verbete walvissen en dolfijnen in een aquário, maar ze bezitten zelf nog niet eens een grote visbak, en de kans dat er een bultrug aanspoelt in de Zenne is klein. De Ketjes hebben hun visserslatijn waarschijnlijk gehaald bij onze Noorderburen. Em 2013, spoelde er een bultrug aan op Texel. Antes de mais nada foi organizado para o Balein Johannes, e depois de 18 páginas do protocolo de navegação opgemaakt vol richtlijnen sobre palliatieve zorg em vrijheidsmonitoring voor deze zeezoogdieren. De rij van grollenbakkers é eindeloos.

Daktuintelers roepen ‘Maai Mei Niet’ terwijl het corona-instituut Sciensano daardoor waarschuwt voor pollengevaar en de ‘eerste snee hooi’ het meest eiwitrijke veevoeder é voor onze boeren.

Em de estado de babá palavras de leuke dingen mais belas em saaie gesubsidierd. Volgens de Índice do estado da babá van de Britse denktank Instituto de Assuntos Econômicos , die de wetgeving rond voeding, álcool en rocken vergelijkt in verschillende landen, staat ons Landje ongeveer in de middenmoot van de betuttelingsstaten. Het Verenigd Koninkrijk, Finlândia e Zweden zijn de babá kampioenen, Duitsland en Tsjechië daarentegen entre het meest op het gezond zelfregulerend verstand van hun burgers. No entanto, este é o toe doet, behalve de ergernisfactor is er geen verb tussen de score op deze index en de gezondheid van de bevolking.

READ  Um gerente de loja de reféns é libertado em Paris depois de seis horas, e o pesadelo continua para sua filha | fora do país

Na Finlândia, o álcool sterk ontmoedigt en er enorme accijnzen op heft, wordt niet minder gezopen dan in Spanje. Em Groot-Brittannië dat de sterkste antirookwetgeving com de hoogste tabaksbelasting heeft, wordt evenveel gerookt als em Tsjechië met de minste rookregels. Em Litouwen roept een verdroogde zuurpruim op om, em navolging van de Doema, na het verbod op chocoladesigaretten ou kinderchampagne te verbieden. Em chocoladesigaretten heeft Magda Aelvoet, ex-ministro van Groen (toen nog Agalev) zich een par decennia geleden al verslikt. Na Irlanda, ligt een verbod op tafel om melodietjes voor ijskarretjes uit de ether te halen. Ze zouden kinderen verleiden tot het consumeren van dikmakend ijs.

Het Gents stadsbestuur van watermeloenen (rode kern en groene schil) schrapte suiker uit de tomatensoep in de Stedelijke scholen en creches, en op de Gentse Feesten mag de helft van de eetstandjes geen vlees, meer kelveopenie.

Het kan altijd erger.

Em Amsterdam bestaat er een alcoholvrije zone. Na América, mag er een Kalasjnikov op het dashboard van je liggen, maar geen blikje Budweiser, en je geraakt er sneller aan een bazooka dan aan een cubaanse sigaar. Em islamitische landen vinden baardmannen em soepjurken, o zich bezig houden conheceu os ontpitten van dadels para hun nageslacht, dat al wie álcool drinkt moet opgeknoopt worden.

Het kan ook contraproductief werken. Você pode ver o Europese Unie de verkoop van kleine pakjes com tien sigaretten, terwijl er uit onderzoek blijkt dat Grote verpakkingen tot meer rocken. Bij chips doet ze net het omgekeerde. Europa stikt van de regelzucht, ze ordonneert wetten over het lawaai dat grasmachines mogen produtores de snelheid van ruitenwissers op auto’s.

READ  Ivanka Trump, dochter van Donald Trump, getuigt voor onderzoekscommissie sobre a invasão do Capitool | Buytenland

Nós raken stilaan verstikt onder het moralisme en de symbolbesluiten van eenvigilancestaat.

Winkeldecreten bepalen of we binnen of buiten de stad schoenen mogen verkopen. Nós inflatie uma porta de overheid gesubsidieerde controleurs, wijsneuzen e regelneven ons leibandvolkje in de pas te houden en bij te sturen. We hebben afvalcoaches, opruim- en boscoaches, everzwijnencoördinators, hondendrollencontroleurs, reïncarnatietherapeuten, voorleesouders, menstruatiecoaches en menopauzeconsulenten, verzuim- integriteits- en integratiemanagers, terugkeercoaches en diversiteitsconsulenten, kunstbemiddelaars … Straks gaat de Vlaamse regering nog per decreet ordonneren dat de nagels van de inbrekers goed geknipt moeten zijn. De regeltjesboulimie ondermijnt echter de veranwoordelijkheidszin em verhoogt het conflictrisico.

Zwaarlijvigheid, beschouwd en roken worden beschouwd als een beschavingsdeficit en we krijgen een schuldgevoel aangepraat door rookmelders en calorieflikken, en we zijn ook zo obsessief met onze gezondheid we wordzig zidat. De Hoge Gezondheidsraad waarschuwt doorlopend para toename van beschavingsziekten e aandoeningen the gekoppeld kunnen worden onze huidige levelnsstijl en milieuomstandigheden. Peelgoed plástico, tatuagens, nagellak, kleurspoelingen, cosmetische producten, parfum … het stuk stuk para stuk sluipende virussen volgens de experten. Zitten er gluten in het stoofpotje not in de koffiekoek? Zitten er eieren in de taart en is er melk in de paté? De alergenina em sabão?

Tegen mijn puur levensgeluk kan al dat onheilsgepreek echter niet op, en van leven ga je dood. Gelukkig maar. “Muitas pessoas querem que o governo proteja o consumidor. Um problema mais urgente é proteger o consumidor do governo.’ Een wijs man, o econoom Milton Friedman.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info