Betrapt conheceu de bazin na cama, nu is zijn lichaam uit het kanaal gehaald: zaak die begon als klucht lijkt te eindigen in een drama

De ‘onrustwekkende verdwijning’, o mesmo começou com o vaudeville, e acabou com o drama aberto. © PHOTOPQR/LA DEPECHE DU MIDI/MAXP

Wat começou também een ​​vaudeville die zo goed als alle Franse media haalde, lijkt uit te draaien open een drama nu in het dorpje Labarthe-Rivière (Haute-Garonne) e Renault Clio uit het kanaal van Camon é gehajk met a een boo Zo goed als zeker dat van de boerenknecht die sinds fevereiro spoorloos is, nadat hij met zijn bazin in bed betrapt was door haar zoon.

Kristof SimonensBron: Le Parisien, La Dépêche

Van wat er zich die bewuste nacht van 19 op 20 februari heefgespeeld, kennen we enkel het eerste bedrijf. Iets na middernacht traindo Bastien (24) zijn moeder Nadine (52) na cama com Brice Louge, de boerenknecht. Brice werkt al een tiental jaar op de boerderij als ‘manusje van alles’. Het komt tot een hevige woordenwisseling: “Verdwijn uit ons leven! En durf je hier nooit meer te laten zien. Je bent ontslagen!”, zou de zoon hem naar eigen zeggen hebben toegeroepen. Sindsdien ontbrak elk spoor van de man, zijn auto en gsm. Een grootscheepse zoektocht porta de pesquisa de Toulouse e de Brigade de Saint-Gaudens alavancar niets op. Ook duikers vinden niets, al speelt de stroming hen wel parten. Moeder en zoon worden duchtig op de rooster gelegd, net als de inwonende grootmoeder en Bastiens partner, maar de rechercheurs kunnen hen op niet én tegenstrijdige verklaring betrappen.

Nu heeft een hoogtechnologische sonar van de gespecialiseerde Frans-Duitse rivierbrigade van Straatsburg dus een Renault Clio gelokaliseerd, em 5 metros de diâmetro. Aan boord: een mannenlichaam. Hoewel de procurarur van Saint-Gaudens não escória de braço houdt tot de resultado de DNA-analyse er zijn, gaat het zo goed als zeker om de vermiste boerenknecht. De het om een ​​ongeval, zelfdoding dan wel om moord gaat, zal de autópsia moeten uitwijzen. Volgens de krant Le Parisien vertoonde het lichaam alvast geen schotwonden of uiterlijke tekenen van geweld.

READ  Vliegtuig conheceu 132 inzittenden neergestort em zuiden van China

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info