Berlijn zet zich schrap voor de komst van Poetins motorbende

© BELGAIMAGE

Duitsland vreest dat de Dag van de Russische Overwinning wel eens voor heel wat problemen zou kunnen zorgen in Berlin. Quero conhecer 50 eventos aangekondigde en de komst van Poetin’s motorbende wordt gevreeesd para bijeenkomsten met een explosief potentieel. Dat schrijven verschillende Duitse kranten.

Laurence TorckBron: Foco, Foto

Donderdag reden de eerste Nachtwolven Berlijn binnen. Em het Russisch heten ze “Nochnye Volki” en ze worden beschouwd als Motorbende de Poetin. Achttien motorrijders stopten eerst bij het Sovjet Oorlogsmonument in Treptower Park om vervolgens door te rijden naar de Berlijnse zoo, op die plaats zouden maandag maar liefst 150 motorrijders moeten samenkomen voor.een krans A angústia é nu dat bijeenkomsten als deze para problemen zullen zorgen gezien de orlog die aan de gang is. De Duitse politie vreest dat verschillende pró-Russische groepen het ene of het evenement zullen gebruiken om hun steun te betuigen aan Poetin.

LEI OK. Het gaat van kwaad naar erger in Azovstal-fabriek, en 9 mei nadert: “Russen zullen er alles aan doen om hun doel te bereiken” (+)

“Het zal nodig zijn om de politie in te zetten, het wordt een uitdagende situatie”, zei Iris Spranger (SPD), Senator van Binnenlandse Zaken aan Bild. “Nós staan ​​​​voor de uitdaging om 8 mei (de dag waarop Nazi-Duitsland zich overgaf, vermelho.) op een waardige manier te kunnen vieren. De politie plant daarom ook strikte voorwaarden, zo wordt het gebruik van vlaggen beperkt en mag de witte ‘z’ niet getoond worden. “Er komen ook speciale voorwaarden voor 15 geselecteerde gedenktekens”, zei Spranger nog. Veja também politici kijken bezorgd naar komende dagen. Zo zei Stefan Evers van de CDU espera dat “het niet de nachtwolven of andere pró-Poetin colonnes zijn die op 8 en 9 mei het straatbeeld domineren.”

Anjos do Inferno de Poetina

A angústia de nachtwolven é o que há de novo, o grande carro da Rússia conta com mais de 5.000 palavras e palavras também como a personagem de Poetin Hell’s Angels. Want het is diezelfde bende, geleid door Poetins persoonlijke vriend Alexander Zaldostanov, die het Kremlin in the mainen of annexatie van het Krim in 2014 hielp om de lokale bevolking the intimideren. Zaldostanov onthulde em een ​​entrevista conheceu Reinische Post em 2015 dat hij Stalin vereert também een ​​”onovertroffen leider”. Aan de andere kant vergeleek hij het Westen conheceu Satanás. De bende wordt ook beschouwd als homofoob. De bijeenkomst van de Nachtwolven em Berlijn é trouwens ook niet de eerste, de bende trekt namelijk jaarlijks naar Berlijn rond deze periode.

LEI OK. Anistia Brengt oorlogsmisdaden naar buiten: nieuwe gruwelverhalen grijpen naar de quilha (+)

Sinds het begin van de oorlog zijn er trouwens al verschillende pró-Russische colonnes door de stad gereden. Em abril reed een colonne conheceu maar liefst 400 voertuigen door Berlijn, velen conheceu Russische vlaggen sobre motorkap gespannen. Langs het station, waar veel Oekraïense vluchtelingen toekwamen passeerde ook een waitn met een witte “Z”, waarna de politie een onderzoek startte. Uma semana antes tinha Spranger namelijk al aangekondigd dat het gebruik van de letter “Z” em Berlijn zou leiden tot vervolging.

Vladimir Poetin (esquerda) e Alexander Zaldostanov (direita)

Vladimir Poetin (esquerda) e Alexander Zaldostanov (direita) © AFP

READ  Moeder van man (24) die Salman Rushdie neerstak: “Na reis naar Libanon veranderde hij in een religieuze fanaticus” | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info