BEKIJK: Saint-Etienne degradeert, torcedores onzevreden schoppen keet en voren pijlen af ​​​​naar eretribune | Opvallen

Em 17 de janeiro é een einde gekomen aan de aanwezigheid van Saint-Etienne na Ligue 1. Dat konden heel wat fans blijkbaar maar moeilijk verkroppen, wat tot de helaas vertrouwde taferelen leidde na het laatste fluitte. Ok bij ADO Den Haag roerden de torcedores zich.

Saint-Etienne mais een barragewedstrijd spelen tegen tweedeklasser Auxerre om zijn vel te redden na Ligue 1. Het werd een dramatische wedstrijd, die indigde in strafschoppen. Ryad Boudebouz miste als enige, waardoor Saint-Etienne moet zakken.

Voor Auxerre é mais uma vez em seu hoogste niveau na 9 jaar in het vagevuur. Maar para esse tipo de história overpeinzingen hadden de fans de Saint-Etienne geen oog, toen ze na de laatste strafschop het veld bestormden en het rond begonnen te schoppen, slaan en trappen.

Enkele fans waren er zelfs in geslaagd om vuurpijlen mee te smokkelen, die ze afschoten naar de eretribune. De oproerpolitie had alle moeite van de wereld om de gemoederen te doen bedaren.

Ook rellen para ADO Den Haag

De taferelen die we zagen in Saint-Etienne zijn helaas een vertrouwd beeld de voorbije maanden. Zelfs in Nederland genen de poppen aan het dansen in de promotiematch tussen ADO Den Haag en Excelsior (die ook eindigde na strafschoppen) e também teve de politie haar handen vol om de rust te doen weerkeren.

READ  Blitzstart para Pauwels Sauzen-Bingoal: "Aproxima-se o dia em que venceremos Mathieu e Wout" | ciclocross

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info