Behoefte aan leefstijlininterventies hart- en vaatziekten en overgangsklachten

In de literatuur kwamen meerdere leefstijlininterventies naar voren die een positief effect hebben op de risicofactoren voor hart- en vaatziekten bij vrouwen rond de overgang. Dit waren beweegprogramma’s, voedingsinterventies of een combinatie hiervan. Deze effectieve leefstijlininterventies bestaan ​​uit groepsprogramma’s en worden begeleid porta profissionais.

Intensieve leefstijlprogramma’s niet haalbaar

Vrijwel alle vrouwen die meededen aan dit onderzoek vinden beweegprogramma’s met drie de meer sessões por semana veel te intensief. Het hen wel aan om wekelijks te bewegen in een groep “gelijkgestemden” onde begeleiding van iemand met kennis van de overgang. Zowel vrouwen als diëtisten denken dat heel strengh diëten in het dagelijks leven moeilijk zijn vol te houden. Met goede informatie en met advies van een gespecialiseerde diëtiste passen de vrouwen hun eetpatron liever zelf aan, en niet in groepssessies.

Kennisbehoefte

Vrouwen perdeu informações sobre o overgang en de klachten die daarmee Samengaan. Zij krijgen deze informatie niet van hun huisarts en voelen zich ook niet altijd serieus genoman. De huisartsen die meededen aan dit onderzoek erkennen dat ze specifieke kennis van de overgang missen en vinden hun richtlijnen verouderd. Diëtisten, fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs missen specifieke richtlijnen om vrouwen rond de overgang te begeleiden bij het aanpassen van hun leefstijl.

As intervenções morrem ook overgangsklachten verminderen

De uitdaging é om intervenções eficazes que ontwikkelen die minder intensief zijn e passen bij de specifieke behoeften en gezondheidsproblemen van vrouwen rond de overgang. Interventions zouden voor vrouwen het meest stimulerend zijn als ze niet alleen het risico op hart- en vaatziekten verminderen, maar ook een positief effect hebben op typische overgangsklachten zoals spanmenningsklaapproblevlie, s.

READ  pil veilig para jonge vrouw com hoge kans op borstkanker

Porta: Nationale Zorggids
Bron: Nivel, https://www.nivel.nl/nl/nieuws/behoefte-aan-leefstijlinterventies-voor-hart-en-vaatziekten-die-ook-overgangsklachtengeraadpleegd em 11-03-2022

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info