Basquete americano smeekt presidente Joe Biden om hulp vanuit Russische cel | WNBA

O verhaal de Brittney Griner, e também de todos os melhores jogadores de basquete da América do momento, é conhecido. Griner werd começar a marart gearresteerd door de Russische politie nadat em haar bagage een flesje cannabisolie gevonden werd. Legal in de VS, maar illegaal na Rússia.

Sindsdien zit Griner vasto em een ​​Russische cel. De 31 jarige Amerikaanse wordt beschuldigd van drugsmokkel en riskeert een celstraf van 10 jaar. Calcanhar wat collega’s bepleitten sindsdien de zaak van Griner, mas de situação op diplomatiek vlak muurvast, ou niet geholpen door de Russische inval in Oekraïne.

O processo de Griner é a semana de vorige que vai começar gegaan, maar vandaag – niet toevallig op “Independence Day” – heeft of Amerikaanse een open brief geschreven aan Joe Biden, waarin ze de president om hulp smeekt.

“Ik zit hier in een Russische cel, alleen met mijn gedachten en zonder de bescherming van mijn vrouw, familie, vrienden, olympisch truitje, zonder alles wat ik bereikt heb.

“Op 4 juli vieren we in mijn familie normal gezien de mensen die for onze vrijheid gevochten hebben, incluindo mijn vader, een veteraan van de Vietnam-oorlog. Een heel andere betekenis gekregen for mij.”

“Ik besef dat u heel veel aan uw hoofd hebt, maar vergeet mij en de andere gevangen alstublieft niet. Doe alstublieft alles om on thuis te krijgen.”

“Ik heb in 2020 for het eerst gestemd, op u. Ik geloof in u. Ik kan nog zoveel goeie dingen fezen met mijn vrijheid die u kunt helpen herstellen. Ik mis mijn vrouw, mijn familie en mejel on mijn on ploeg pijn dat ze” nu zo afzien. Ik ben dankbaar voor alles wat u kunt doen om mij weer thuis te krijgen.”

READ  Guardas do exército holandês presos após tentarem espalhar boatos

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info