Bart De Wever laat (een beetje) em zijn ziel kijken em ‘Viva la Feta’: “Emoties tonen vind ik nog altijd iets wat je niet doet”

“Ik word niet graag aangeraakt”, zei Bart De Wever em Viva la Feta. Daar hebben gastheren Jani Kazaltzis e Otto-Jan Ham na última van. © Play4

Ele foi bij momenten onwennig, de passage van Bart De Wever em Viva a Feta. Op politieke vragen weet hij vaak meesterlijk te antwoorden, maar gesprekken over emoties en de liefde bleken niet aan hem besteed. “Dat zijn complexe onderwerpen, ik voel mij hier ongemakkelijk bij”, reageerde hij ontwijkend op de vragen van Otto-Jan Ham e Jani Kazaltzis.

Tom Veterinários

Voor het Griekse intermezzo teve Bart De Wever een belangrijke politieke reunião geskipt. Maar toch tinha sido reden om no programa Play4 op te draven. “Ik kom soldra de marathon van Athene loopen, ik kom op verkenning.” Hij estava em zijn eentje naar Griekenland gekomen, iets dat alleen kan als het dreigingsniveau niet te hoog ligt. “Ik foi ooit met het gezin op skireis. Toen waren er mensen van de politie mee. Die vonden dat tof. Ok, dan konden, estamos avonds kaarten.”

Em ziel van de gast kijken, bleek in het geval van de Antwerpse burgervader não é evidente. Hij praat niet graag over emoties, en kreeg het lastig toen Jani e Otto-Jan vroegen de hij gulzig está na mentira. “Ik voel mij hier ongemakkelijk bij. Dat zijn complexe onderwerpen, de liefde. Dat kan je niet direct onder worden brengen. Ik heb niet veel liefde nodig. Eu sou o cacto do amoreen beetje water kan volstaan.”

© Play4

Het gesprek werd toch persoonlijker toen De Wever em een ​​klooster een kaars brandde para zijn overleden vader. Hij vertelde het daar ook na 25 jaar nog altijd moeilijk mee te hebben. Hij rookte veel en kreeg longkanker. Nós zagen Magere Hein al twee jaar aankomen, maar hebben ironisch genoeg nooit afscheid genoman. Je wil op zo’n moment dan toch de liefde onder worden brengen, maar dat is niet zo simpel als je dat nooit doet. Dan klinken die woorden raar, kunstmatig. Ik ben Cartesiaans opgevoed, met afstand tussen ouder en kind. Emoties laten zien vind ik nog altijd iets wat je niet doet.”

“Mijn jongste dochter durft het er soms al eens in te wrijven dat dit toch een tekortkoming is”, legde de politicus uit. Dan roept ze dat ze naar school gaat en dat ze van mij houdt. Waarop ik zeg: tot straks. En zij weer: dat is niet het antwoord dat ik wil horen.”

Het afblokken van emoties speelt hem ook op outros momentos. “Ik kan me vaak geen houding geven ten opzichte van anderen. Wat in mijn beroep lastig is, want veel mensen komen op me af. Ik palavra niet graag aangeraakt. Ele é altijd lastig als mensen vragen om naar een festje te komen. Maar in 90% van de gevallen zit mijn agenda op die datum toch al vol. Ele é pas als ‘ik mag langskomen wanneer ik tijd heb’, mas lastiger é om onderuit te komen. Dat is de intelligente manier om iemand vast te rijden.”

Dez slotte ging het over zijn vroegere overgewicht. “Ik começou aan te komen rond mijn studententijd em Leuven. Toen ging ik para o het eerst over de drie cijfers. Ele é um jogo de gelopen de mão de 2010-2011. Ik woog 120 kilo toen de crise começou em 143 bij afloop. Maar ik schaamde mij er nooit voor dat ik te dik was. Mijn vrouw heb ik leren kennen toen ik tampa era van een sportclub, toen mijn gewicht lager era. Die heb ik dus goed liggen gehad.”

© Play4

READ  Leslie Grace sobre opnames 'Batgirl': "Adil en Bilall zijn échte 'Batman-nerds'" | Showbizz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info