‘Bachelor’ Fabrizio reageert op de hele heisa rond Phaedra: “Neem het allemaal niet te serieus” | Showbizz

“Zoals ik al zei: neem het allemaal niet te serieus”, clique na conta do Instagram de Fabrizio. Op de foto zien we hoe Fabrizio reageert op een bericht van én van zijn volgers. “Dica: Voor je andere mensen arrogante noemt, best eens in de spiegel kijken”, clique no link em het bericht. Fabrizio heeft de raad van de dame in kwestie ook gevolgd. Hij deelde op zijn beurt een photo waarin hij in de spiegel kijkt… Dat Fabrizio of heisa heisa inderdaad niet al te serieus neemt, blijkt ook uit én van zijn andere berichten op sociale media. Veja as histórias do Instagram agora e não tire fotos de Bol.com. Op de foto zien we een retourzending van een ride roos. “Opmerking van Phaedra: Nee bedankt Fabrizio”, clique aqui para ver a foto. “OK, você me pegou @Bol_com”, clique no link de Fabrizio.

(Lees verder onder de foto.)

Aanleiding van de hele heisa é de vorige aflevering van ‘The Bachelor’. Fabrizio mais deze semanas namelijk mesmo slikken tijdens de roosceremonie. Door een bloem aan Phaedra aan te bieden, gaf hij aan dat de blondine mocht verder fietsen in de race naar zijn hart. Maar dat foi construído de 21 jarige West-Vlaamse gerekend. Ze stapte naar voren, vertelde dat ze niet gekleineerd wilde worden en zette een stap opzij. Zonder roos. Daar stonde Fabrizio, naar zijn tenen te kijken. Op sociale media kreeg Phaedra ondertussen al veel lof. “Mijn Instagramprofiel é ontploft”, lacht Phaedra. “Ele é ongelooflijk hoeveel positieve reacties ik heb gekregen, dat had ik echt niet verwacht. ‘Super dat je zo opkomt voor jezelf’, foi vooral de boodschap, maar dan in heel veel varianten (lachje). Dat het dan ook nog een dag na Internationale Vrouwendag was, deed het plaatje helemaal kloppen.”

READ  Van de concerto dos Rolling Stones em Koning Boudewijnstadion nog steeds niet uitverkocht | Muziek

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info