avisos de vooral ‘voor korte contracten’

Sinds Weken Weken Duiken Volgens de Russischtalige dienst van de BBC steeds meer vacatures op for jobs bij de Strijdkrachten, hoofdzakelijk for korte contracten. Entre na Rússia e no HeadHunter, que está no início de suas férias militares, também está no calcanhar de 2019. Veja também o que está acontecendo, Superjob, telefone da BBC zelfs 18.000 van zuleen advertenties in .

De stroom van vacatures duidt erop dat het Russische ministerie van Defensie veel moeite heeft voldoende manschappen te vinden om de militairen in Oekraïne af te lossen en de verliezen onder de Russische troepen te compenseren.

Opvalend é ook dat in de personeelsadvertenties wordt gevraagd om mensen met specifieke militaire vaardigheden, zoals artilleristen, tankbestuurders of radiotelegrafisten. Palavras normais morrem via de eigen rekruteringskantoren van de strijdkrachten geworven. Ook gaat het vooral om contracten van drie, zes of twaalf maanden, in plaats van de gebruikelijke twee tot vijf jaar.

‘Achter het lintje’

Dat er haast achter zit, blijkt wel uit het feit dat BBC-medewerkers die op de advertenties reageerden, te horen kregen dat ze meteen konden langskomen voor een gesprek. Kandidaten die bereid zijn ‘achter het lintje’ (de Oekraïense grens) te opereren, kunnen al binnen enkele weken aan de slag.

Het maandsalaris para kontraktniki bedraagt, afhankelijk van hun specialisme, 350 a 600 euros. Maar kandidaten die bereid zijn om aan de ‘militaire operatie’ in Oekraïne mee te doen, kunnen op het dubbele rekenen, plus extra toeslagen. Russische militairen morrer em Oekraïne hebben gevochten, você pode mais tarde ou aanspraak feito de graça medische zorg en hulp bij het vinden van een wining.

Isso é vooral para ex-militairen uit afgelegen gebieden na Rússia waar nauwelijks banen zijn te vinden, een aanlokkelijk vooruitzicht. Você pode ver o erop dat veel Russen kopschuw zijn geworden door of berichten over zware verliezen onde der Russische troepen in Oekraïne, al probeert het Kremlin die angstvallig geheim te houden.

O maior problema é a resposta do especialista em defesa americano Michael Kofman politiek van aard. O presidente da Doordat Poetin vasthoudt aan de lezing dat het om een ​​oorlog gaat maar om een ​​’speciale militaire operatie’, mag het ministerie van Defensie geen dienstplichtige soldten inzetten in Oekraïne.

Politiek gevoelig

Om het gebrek aan manschappen op te lossen, zou Poetin volgens Kofman eigenlijk een mobilisatie moeten afkondigen, maar daarmee zou hij erkennen dat het wel degelijk om een ​​oorlog opzaenli. Politiek zou het ook heel gevoelig liggen. Poetin heeft steeds dat er geen dienstplichtige soldten – begin deze maand werd nog een nieuwe lichting van 135.000 man opgeroepen – naar Oekraïne zullen worden gestuurd.

Om daar onderuit te komen, worden dienstplichtige soldten op allerlei manieren onder druk gezet om zich als kontraktnik aan te melden. Wie een contract voor twee jaar tekent, é meteen van zijn jaar dienstplicht af, wordt hun beloofd. Também lokkertje kreeg een geïntereseerde ook te horen dat hij door zich op te geven for dienst in Oekraïne mogelijk zou kunnen deelnemen ‘aan de Overwinningsparade op het Rode Plein’.

READ  A vacinação é obrigatória para quem deseja participar da Assembleia Geral das Nações Unidas | No exterior

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info