Ator Jussie Smollett zit in psychiatrische afdeling van gevangenis en gelooft dat huidskleur zijn ermee te maken heeft | Celebridades

CelebridadesJussie Smollett (39) chegou a ter 150 anos de idade e chegou na cena em que começou a fazer parte da carreira de governo. De acteur zou volgens zijn broer nu in de psychiatrische afdeling van de gevangenis zitten. “Hij wil dat mensen weten dat hij wél zeer stabiel is”, laat zijn broer Jocqui Smollett weten op Instagram.


Lise Collin


Última atualização:
17:32

De acteur zou volgens zijn broer op de psychiatrische afdeling van de Cook County gevangenis zitten door een foutje in het papierwerk: “Ik wil gewoon duidelijk maken dat hij op geen enkele manier het risicowver hitj zeer stabiel is, hij is zeer sterk, hij is gezond en klaar om de uitdaging aan te gaan die tegen hem is opgezet”, zei zijn broer Jocqui em een ​​verklaring no Instagram. “Isso é niet juist, het is een schande.”

Werknemers in de gevangenis lieten echter weten dat Smollett alleen op die afdeling is omdat het een deel is van de gevangenis waar beroemde mensen worden geplaatst, voor hun eigen bescherming: “Meneer Smollett word afdeling”, ela sel schiffen psychniet vasta verklaring. “Elke bewering dat hij op die manier wordt vastgehouden, is vals.” De sheriff zei dat Smollett tijd krijgt buiten zijn cel en in staat is om de telefoon te gebruiken, televisie te kijken “en interactie te hebben met het personeel”. Smollett beweerde dat hij strenger zou worden behandeld para niet-gewelddadige overtreding e anderen vanwege zijn huidskleur, vertellen bronnen dicht bij de acteur aan TMZ.

O ator americano Jussie Smollett kreeg afgelopen vrijdag 150 dagen gevangenisstraf para ele na cena zetten van een aanval op hem en het liegen tegen de politie. Hij heeft ook een boete van 25.000 dollar (bijna 23.000 euro) gekregen en volgens Amerikaanse media moet Smollett ook 120.000 dollar terugbetalen aan de stad Chicago para gemaakte kosten in zijn zaak.

READ  Miguel Feels on the K3 Corona paródia "10.000 Castelos no Ar": "Foi só uma risada, meninos" | Show biz

Jussie Smollet. © REUTERS

LEES OK

Ator Jussie Smollett veroordeeld tot 150 dagen gevangenisstraf

Hoe veelbelovend ator Jussie Smollett zijn eigen overval in scène zette en daarmee zijn carrière verpestte (+)

Ator Jussie Smollett schuldig bevonden aan valse aangifte van aanval

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info