ASO nuanceert wegdekdouches in de Tour: “10.000 litros? Dat is een fabeltje” | Tour

Tijdens of rit van meer dan 200 km tussen Rodez en Carcassonne werden de renners gisteren zowat geroosterd door de canicule die Frankrijk in een wurggreep houdt.

Om het wegdek en vooral het smeltende asfalt te counteren, zou ASO de route met grofweg 10.000 litro lichtjes proberen af ​​​​te koelen kort para a passagem de renners.

Die maatregel werd op veel onbegrip onthaald. Vanuit ecologisch standpunt werd de actie veroordeeld também “onverantwoord” e “pure verspilling”.

Maar ASO zegt dat de inzet van de waterdouches, een gevoelig onderwerp gezien de hitte en de vele bosbranden in Frankrijk, uit zijn context is gerukt.

“We hebben begrip voor de polemiek. Die is terecht”, bekende André Bancala gisterenavond bij de Franse media. Este é o nível de acesso ao “Monsieur Route” e pode ser encontrado em todas as estações de turismo.

“Wij zijn veranwoordelijk for veiligheid van de renners en de koers en de Tour is een fest. Mas nós gebruiken geen 10.000 litros de água. Dat getal is een fabeltje.”

Não há nada de mais de 10.000 litros de água, mas você pode escrever tijdens de hittegolf, não tijdens en dag.

(lees antes do tweet)

Maar wat moeten we dan wel denken van het arroseren van de wegen? “Onze trucks hebben kort voor de doorkomst van de renners zones geïdentificeerd die risicovol waren. Dat ging and over stroken van 150 tot 200 meter”, foi o que aconteceu com o veranwoordelijken.

“Die stukken van het parcours werden besproeid om het smeltende asfalt mesmo af te koelen. Als we dat niet gedaan zouden hebben, dan zouden we daar valpartijen gekregen hebben.”

READ  Não perca a palavra: Inglês caféploeg koopt Brazilianse legende Roberto Carlos tijdelijk para goie 6 euro via eBay | Tempo esgotado

De coördinatoren schatten dat ze 2.000 litro zullen nuttigen tijdens deze periode en dus niet de stock completo van 10.000 litro.

“Iedereen kan vaststellen dat er in onze tanks nog voldoende water zit voor de komende dagen. En als we die voorraad niet moeten inzetten, dan zullen we dat ook niet done.”

“Gisteren hebben we 300 à 450 litro gebruikt. Dat is een aanvaardbare hoeveelheid. Als we spaarzaam kunnen zijn, dan doen we dat.”

“Nós gebruiken het água dus enkel waar dat noodzakelijk é. Nós besproeien geenszins 200 quilômetros.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info