Arno Claeys wil grenzen verleggen: “Goed geacclimatiseerd in Portugal” (Gent)

Wielrennen promenden 58ste Giro Ciclistico d’Aosta-Mont Blanc

Vorige semana reed Arno Claeys nog de Mixed Team Relay no EK. © Marc Van Hecke

De topwedstrijden seguem uns aos outros em ritmo acelerado por Arno Claeys. Na semana passada, leia Arno de Mixed Team Relay op het EK em Anadia. Quarta-feira começa a corrida de van Team Elevate p/Home Solutions Soenens aan de Giro Ciclistico Valle d’Aosta-Mont Blanc.

Freddy De Geest

Het Belgische kvartet veia vijfde no Mixed Team Relay e daar nam Arno vrede mee. “Jonathan Vervenne reed een dag eerer de individuelle tijdrit en moest zich wat herzetten. Sincronizando verliep vlot. Aan het keerpunt bleven we in de buurt van de toplanden. Alles zat op een zakdoek toen we de vrouwen aflosten. Final endinden we vijfde. Van mijn tijdrit hield ik een goed gevuel over en dat neem ik mee naar Aosta. Daar wachten ons vijf lastige ritten”, Weet Arno na het doornemen van het roadbook.

Vlucht van de dag

Vanuit Charleroi vliegen Arno e zijn ploegmaats dinsdag naar Turijn. “Em Portugal kreeg ik een week de tijd om te wennen aan de warmte. Goed geacclimatiseerd feito nós de overstap naar Aosta, waar het ook quente zal zijn. Conheci Jan Kino, Toon Clynhens, Obie Vidts e Lorenz Van De Wynkele, temos mais de um sterke ploeg. De openingsrit é de korstste van de vijf en ook de minst lastige, maar precisa indarin schuilt er enig gevaar. Ik ga proberen on aan boord te klimmen van de vlucht van de dag in de hoop dat die kopgroep het uitzingt tot aan de finish. De koninginnenrit servet men op sábado. Em die rit krijgen nós calcamos veel hoogtemeters voor de wheelen eschoven.”

Beperkte klimervaringen

Claeys está em deze vijfdaagse aan verkennen toe. “Tot nu toe verkaten mijn klimervaringen zich tot deze in de Ardennen en de Vogezen. Het echte hooggebergte moet ik nog discoveryen. Zal het me liggen? Goede vraag, daar weten we zondag het antwoord op. Ik blijf heel ambitieus en heb er veel zin zin in. Dit soort koersen biedt mogegliden om te tonen wat ik echt waard ben. Van dit soort competições palavra je ook een betere coureur. Een sterk deelnemensveld e een parcours dat niet voor de poes is, zijn een grote challenge. Mijn verstand gebruiken en voordeen eten en voorale drinken zal moeten. “Met mijn ouders in de buurt zal het aan bevoorrading niet unkneten.”

READ  30 senscience cpr mais qualificados

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info