Ao vivo. Johnny Depp neemt woord na getuigenis Kate Moss op proces: “Niemand is perfect, maar ik heb nooit seksueel geweld gebruikt”

Ainda mais: het Hollywoodproces tussen de twee acteurs begon bijeen opiniestuk naar de hand van Heard in de Amerikaanse krant O Washington Post. Daarin schreef ze het slachtoffer te zijn geweest van huiselijk geweld. De naam van haar ex-parceiro Johnny Depp kwam daar niet in voor, maar het stuk bracht hem toch veel schade toe, volgens de acteur. Você pode ver mais filmes e receber opiniões públicas sobre eles. Depp klaagt Heard daarom aan por 50 miljoen dólares wegens last. Ouvi probeerde de zaak te laten seponeren, maar dat lukte niet. Você recebeu o prêmio por último de 100 milhões de dólares em dinheiro de advogado de Depp e leugenaar havia genomado em de pers. De twee aanklachten worden tijdens dit proces behandeld.

LEI OK. Waarom de advocaat van Depp net geen gat in de lucht sprong toen Ouvi que as tramas sobre Kate Moss tinham

A supermodelo oficial Kate Moss (48) está em seu aniversário de casamento. Zij teve em jaren ’90 een relatie conheceu Depp em werd opgeroepen om duidelijkheid te scheppen sobre het gerucht dat de acteur haar destijds van de trap duwde.

Ben Chew, advogado de van Depp, vroeg haar naar een vakantie in Jamaica en vroeg of er tijdens die vakantie iets significante gebeurde. “Er foi um regenstorm. Johnny vertrok eerst uit onze kamer. Toen ik de kamer uiting, gleed ik uit en viel ik van de trap. Ik heb toen mijn tapete gekwetst. Ik schreeuwde omdat ik pijn had”, zei Moss. “Johnny rende terug en droeg me naar de kamer. Daarna zorgde hij voor medische hulp.”

READ  Onze obras de Picasso ganharam mais de cem milhões de dólares ...

Mastigar: “Duwde hij u?”Musgo: “Nee.”Mastigar: “Heeft hij u ooit van de trap geduwd?”Musgo:“Hij heeft me nooit geduwd, geschopt de van een trap gegooid.”Mastigar: “Heeft u ooit eerder tijdens een proces getuigd?” Musgo: “Nee.”

Daarmee zat het verhoor de Kate Moss er na enkele minuten al op. A equipe de Amber Heard foi roubada de vez em quando.

Depp é uma palavra

Iets mais tarde chamado Johnny Depp zelf weer plaats op de getuigenbank, op vraag van de advogadon van Heard. De acteur kreeg er onder meer vragen over de film Aquaman, en of hij effectief geholpen heeft om Amber Heard daar een rol in te bezorgen. “Er was mogelijk een problem omdat de film in Australië opgenomen zou worden (waarom verduidelijkte hij niet, nvdr), en Warner Bros. zich daar zorgen om. Dus ben ik conheceu hen gaan praten. Uiteindelijk kreeg Amber de rol, ik vermoed dat ik hun zorgen weggewerkt heb.”

De beweringen van Heard dat Depp em março de 2015 na Austrália acht tot tien MDMA-pillen in één keer nam, deed hij af als onzin. “Ik heb nog maar zes de zeven keer em mijn leven MDMA genoma. Maar zoveel in één keer, dat is nooit gebeurd. Anders era ik dood geweest. Daar ben ik vrij zeker van.”

Verder ging het over de vingerblessure die hij in marart 2015, opnieuw tijdens de fameuze vakantie in Australië, opliep. “Amber heeft een wodkafles naar mij gegooid terwijl mijn arm leunde op een marmeren toog”, zei hij. “De eerste fles vloog vlak langs mijn hoofd. De tweede heeft mijn hand geraakt.”

READ  É dit waarom Jaimie Vaes geen klacht indent tegen Lil Kleine? “Maakt deel uit van bewust plan” | Showbizz

Ouvi

Defensor de Heard vroegen Depp, ele foi om om te luisteren naar de getuigenis van Heard. “Waanzinnig”, antourdde hij na een lange pauze. “Het is waanzinnig om zulke afschuwelijke beschuldingen van geweld, seksueel geweld, dat ze aan mij toeschrijft te aanhoren. Ik denk dat niemand ervan geniet om zichzelf binnenstebuiten te keren en de waarheid te vertellen, maar soms moet je omdat het niet meer onder control is.” Waarop hij opnieuw een pauze laat. Verschrikkelijk. Belachiljk. Vernederend. Belachiljk. Pijnlijk. Selvagem. Onvoorstelbaar brutal, wreed en alles… vals. Allemaal vals. Niemand é perfeito, zeker niet, maar ik heb nooit mijn leven seksueel geweld of fysiek misbruik gepleegd.”

Daarna mochten ook de advogado de Depp hun cliente nog mesmo aan de tand voelen. Ze halen onder meer het bericht van Heard aan waarin de acteur lelijke dingen over Heard stuurt naar zijn agent. “Eu estava totalmente em choque com o que encontrei de Mij aan Het Gebeuren, met al die valse informatie uit dat artikel. Wanneer je beschuldigd wordt van vreselijke zaken die je niet gedaan hebt, dan word je daar kwaad van”, zei Depp. “Maar niet in die mate dat je iemand zou verwonden. Ik foi parcelas uitschot en ik wist niet waarom. Dus ja, ik era kwaad.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info