Anouk spreekt zich uit over ex-‘The Voice’-collega Ali B: “Ik heb hem meteen na het nieuws gebeld”

© Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Zangeres Anouk (47) foi vrijdagavond te gast no talkshow de Nederlandse Jinek. Ze tinha het sobre het A vozda Holanda-schandaal en haar daaropvolgend afscheid van de show. “Ali B heeft therapie nodig, cara”, zei ze over haar oud-collega.

Anouk hooorde net para ze aan tafel gingando no talkshow het nieuws over de 54 jarige zangeres Ellen ten Damme. Vrijdag werd bekend dat zij naar de politie stapte met een verklaring over Ali B. Het zou gaan over seksueel ontoelaatbaar gedrag dat gebeurde tijdens of opnames van een tv-programma.

“Wat een pannenkoek”, é Anouks eerste reactie op het nieuws. “Het is klote, want al die mannen om wie het gaat, mocht ik graag. Ik vind het heel goed van Ellen dat ze naar de politie gestapt is. Ali heft therapie nodig, cara.

Ali B als treinador em The Voice of Holland.

Ali B als treinador em The Voice of Holland. © BELGAIMAGE

Voor Anouk kwam het uitbreken van het schandaal em janeiro também een ​​verrassing. “Dat Ali vreemdging, verbaasde mij niet zo. Dat is wat je thuis moet oplossen. Maar dit kan gewoon niet. Ik begrijp het ook niet. Die gasten hebben zoveel geld. Dan denk ik: waarom daar? Waarom ga je niet gewoon naar Dubai, éen keer per manand. Huur een boot com tien sekswerkers en laat je helemaal leegzuigen. Waarom moet dat daar? Eu não entendo.

Een beetje laconiek

De zangeres kreeg anderhalf uur voor de rest van de wereld te horen dat A voz da Holanda pare. Sobre wie de aanklachten gingen, wilde de zender toen niet vertellen. “Ik ben meteen zelf mensen gaan bellen. Zo kwam ik erachter”, vertelt Anouk. Bandleider Jeroen Rietbergen ontkende de aanklachten niet. “Hij heeft gelijk gezegd: ik ben de lul, ik heb het gedaan, voor mij is het klaar”, vertelt ze. De man van Linda De Mol gaf die dag nog in een statement toe dat hij fouten maakte en nam ontslag. Bij de politie kwam een ​​aanklacht van aanranding binnen tegen de bandleider.

“Ali deed nog een beetje laconiek toen ik hem belde”, gaat de zangeres verder. “Hij zei zich niet meer echt te herinneren waarover het ging, het was well heel lang geleden. Ik kon er geen touw aan vastknopen. Ik voelde wel gelijk aan het gesprek: dit is niet oké.” Daarna heeft de zangeres Ali B niet meer gesproken. Twee vrouwen hebben aangifte gedaan bij de politie tegen Ali B en nog vele anderen deelden hun verhalen over de man, zowel bij de politie als in de BOOS-documentário. O rapper wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting.

Anouk nam een ​​dag nadat de beschuldingen naar buiten kwamen ontslag als coach. Ze deed dat in een video waarin ze de mensen van A voz “een corrupte bende” noemde. Een dag later kreeg ze een ziedende RTL-baas aan de lijn. “Nós ganhamos binnenkort afspreken om het uit te praten”, zegt de zangeres daar nu over. Todo o lijkt de kans dat A voz da Holanda ooit terug op het scherm komt bijster klein.

LEO OK. Nederlandse zangeres Do tikte ‘The Voice’-bandleider 20 jaar geleden al op de vingers: “Gast, je bent gewoon koekoek, dat doe je toch niet?”

READ  A Sony Music parou de conhecer Lil Kleine. O rapper naar Marbella é vertrokken? | Showbizz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info