Amerikaanse vrouw voorkomt nieuw schietincident en doodt man die vuur opent op tientallen festgangers | Buytenland

De 37 anos, Dennis Butler é woensdag om het leven gebracht nadat hijeen semi-automatisch wapen tevoorschijn haalde en zomaar in het rond begon te schieten op een verjaardagsfeesttonje, dat plaatsvond in de esange Charles stawart. No total waren er zo’n 30 a 40 aanwezigen.

Butler reed erder die avond al rond in de buurt van het appartementencomplex en had een waarschuwing gekregen dat hij trager moest rijden aangezien er spelende kinderen waren. De man vertrok vervolgens, maar kwam depois terug met een wapen, parkeerde zijn auto voor het gebouw en begon te schieten.

De vrouwelijke feetganger twijfelde geen seconde en schoot Butler neer. De man, die gekend era bij de politie, overleed ter plekke. “In plaats van weg te loopen van het gevaar, ging ze de dreiging niet uit de weg en heeft ze verschillende levens gered”, zegt de lokale politiechef Tony Hazelett over de daad. De politie meldt bovendien dat er geen aanklacht tegen de vrouw zal worden ingediend. Zo was ze de legale eigenaar van het wapen en volgde ze met andere wood of Amerikaanse wetgeving.

Ele teve um incidente gebeurde amper een dag na de dramatische schietpartij in de Robb Elementary-basisschool em Uvalde, Texas. Daar schoot de 18 jarige Salvador Ramos maar liefst 21 mensen – 19 kinderen e 2 leraren – dood. Tragdie heeft de discussie sobre het beleid rond wapenbezit in de Verenigde Staten opnieuw opgerakeld.

READ  Twee Belgen gedood em Oekraïne, zegt Russisch ministerie van Defensie

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info