Amerikaanse peuter (2) vindt geweer en schiet por ongeluk vader (26) dood | Buytenland

Na América do estado da Flórida, há um número de 2 jaar oud para ongeluk 26-jarige vader doodgeschoten. De ouders van het kind hadden hun vuurwapen laten rondslingeren, waardoor de peuter het geweer in handen kreeg. De modo que o tipo de verificação onmiddellijk de hulpdiensten seja feito para sondar o parceiro nog te reanimeren, fazer o hem kwam alle hulp te laat. Het slachtoffer superou ainda mais tarde aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

De politie vermoedde eerst dat slachtoffer zichzelf tinha verwond, totdat het oudste kind van het gezin aan of agentn vertelde dat zijn 2-jarige broertje het schot had gelost. Het geweer bevond zich volgens de politie in een zak die de moeder op de grond had laten staan. De peuter começou aan het vuurwapen te prutsen en schoot zijn vader vervolgens in de tapete terwijl die een videospel op de computer aan het spelen was.

De vijf gezinsleden, onde quer que você tenha baby van amper vijf maanden oud, bevonden zich allemaal in dezelfde kamer op het moment van de feiten.

Retenção de marchas moderada

Além de waren voorwaardelijk vrij nadat ze in thet verleden al waren gestraft para kinderverwaarlozing en druggebruik. “Wapeneigenaars die hun vuurwapen niet correct beveiligen, zijn maar enkele seconden verwijderd van een gelijkaardige tragedie”, disse o xerife local John Mina. De moeder van het gezin wordt nu beschuldigd van doodslag, anangezien zij degene is die het wapen had laten rondslingeren.

“Nu zijn deze jonge kinderen hun beide ouders kwijt. Hun vader é dood en hun moeder zit in de gevangenis. De peuter moet nu verder conheceu zijn leven, terwijl hij er mais tarde achter zal komen dat hij zijn vader heeft doodgeschoten”, aldus nog Mina.

READ  App om reistickets te kopen redt nu levens em Kiev

In de Verenigde Staten komen schietincidenten waarbij kinderen een onbeveiligd wapen vinden regelmatig voor. Zo schoot een 2-jarige peuter iets minder dan een jaar geleden zijn moeder dood terwijl die een vergadering on-line com colegas tiveram.

Olhar:

Amerikaanse moeder para ongeluk door eigen kleuter doodgeschoten tijdens Zoom-meeting com colegas

Amerikaanse peuter Speelt com vuurwapen en schiet por ongeluk zijn 22-jarige moeder dood

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info