Amerikaanse moordverdachte en gevangenismedewerkster vermist, mogelijk hielp ze hem ontsnappen | Buytenland

Een moordverdachte en een gevangenismedewerkster zijn vermist nadat zij hem ophaalde uit de gevangenis in Alabama. Ele é voorlopig onduidelijk de Vicki White hem wilde helpen ontsnappen, al zijn daar wel enkele aanwijzingen voor. De kans bestaat echter ook dat ze ontvoerd werd. “Ze is hoe dan ook in gevaar”, klinkt het. Em um post do Facebook, um post de politie van Lauderdale County om uit te kijken naar het duo.

Vicki White (56) kwam de gevaarlijke gevangene vrijdagochtend ophalen voor een psychische avaliatie in de rechtbank. De politieauto waarin ze Casey White (38) vervoerde, é mais tarde bijeen winkelcentrum em Florença aangetroffen. De twee zijn overigens geen familie van elkaar.

Pas om 15.30 uur werd ontdekt dat Casey niet terug in zijn cel was. Achteraf bleek ook dat hij helemaal geen afspraak bij de rechtbank had.

Daarnaast superou o protocolo de Vicki White. “Bij een verdachte van zulke ernstige verdenkingen moeten minstens twee politiebeambten mee op transport. Dat is hier niet gebeurd”, vertelde een lokale sheriff op een persconferentie. Het zou erop kunnen wijzen dat Vicki mee in het complot zat.

Moord op vrouw

Casey White é officieel verdacht van een moord op een 59-jarige vrouw em 2015. Em 2020 bekende hij de daad in de gevangenis.

Vicki White vertelde haar werkgever dat ze zich niet lekker voelde en dat ze na het transport naar de dokter zou gaan. Ook daar blijkt ze achteraf nooit geweest te zijn. Tijdens de mogelijke ontsnapping teve Vicki een handgeweer op zak. De politie gaat er bijgevolg van uit dat Casey nu gewapend is.

READ  Agentes alemães mortos a tiros: investigadores descobrem grande arsenal de suspeitos

Correio de voz

Rest nog de vraag de Vicky hem hielp ontsnappen de nu gegijzeld wordt. “Ze is hoe dan ook in gevaar”, zei de sheriff. “Nós hebben hier te maken met een geowelddadige gevangene.”

De politie é een gronding onderzoek gestart naar Vicki White. Haar contact met de gevangene wordt daarbij onder de loep genoman.

Sinds Vicki vermist é, schieten haar telefoontjes meteen naar de voicemail. Volgens de sheriff zal het een schok zijn als uiteindelijk blijkt dat ze hem moedwillig geholpen heeft. Vicky trabalhou em 25 anos, bij het department en geniet daar een uitstekende reputatie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info