Amber Heard aan zet op process: “Johnny Depp zocht naar cocaína in haar vagina”

adbBron: Belga, Guardian, NY Post, Fox

Dokter Dawn Hughes também foi eerste getuige oggeroepen door Amber Heard. De forensisch psycholoog sprak dinsdag in de rechtbank een eerdere analyze van een psycholoog die voor Depp was komen getuigen regelrecht tegen. Hughes stelde ondanks grundige onderzoeken géén persoonlijkheidsstoornissen vast, maar wél een posttraumatisch stresssyndroom. Dat foi minstens deels het gevolg van misbruik door Depp.

Het ging daarbij volgens Hughes om verbal maar ook fysiek en seksueel geweld. Hughes disse mais uma vez sobre o incidente que Amber Heard teve.

Het in de openingspleidooien aangehaalde incidente met de fles werd herhaald: na Austrália em 2015, toen Depp tijdens een ruzie zijn vingertopje verloor, zou hij haar gepenetreerd hebben met een wodkafles. “Hij sloeg haar en wurgde haar en zei ‘ik ga je fuck vermoorden’”. Hij greep een fles van op de bar en penetreerde haar ermee. Ouvi beschreef dat ze zichzelf dissocieerde van haar lichaam. Ze kon alleen maar denken: ‘Deus, ik hoop dat het niet de gebroken fles is’.”

Daarnaast zou Depp op outro momento bêbado de alta palavra zijn, haar slaapkleed gescheurd hebben e geprobeerd hebben seks com haar te hebben. Hij zou ook een “vaginaal onderzoek” com zijn vingers bij haar uitgevoerd hebben omdat hij dacht dat ze daar cocaína verborg. Andere keren zou hij haar, toen hij kwaad op haar was, gedwongen hebben tot orale seks. Toen hij boos foi tijdens een viagem no penetreerde hij haar de Bahama conheceu zijn vingers e bewoog hij haar hardhandig, aldus Hughes.

Dokter Dawn Hughes beschreef schokkende beschuldingen van seksueel geweld. © AFP

Depp foi volgens Hughes ziekelijk jaloers op alle mannelijke collega’s van Heard en beschuldigde haar ervan affaires met hen te hebben. Tijdens een vlucht in 2015 zou Depp razend geworden zijn over haar “escapades” conheceu James Franco, e tegen haar tapete geschopt hebben.

Depp gedroeg zich controlerend, en verbood Ouvi om “tieten” de “achterwerk” te laten zien. Ouvi mais dragões “mom jeans”, além de Hughes. Depp sonda o que fazer para controlar.

Vader de porta Misbruikt

Hughes zei dat Heard, volgens wat ze aan haar therapeuten vertelde, in gevaar was. Mijnheer Depp dreigde haar te vermoorden. De toename em ernst van het misbruik, de gedwongen seksuele activiteit, het wurggedrag, zijn obsessieve jaloezie, het controlrende aspect en zijn dreigen met zelfdoding…

Amber Heard teve volgens haar psychologe een moeilijke jeugd, conheceu drogasverslaafde ouders.

Amber Heard teve volgens haar psychologe een moeilijke jeugd, conheceu drogasverslaafde ouders. © REUTERS

Volgens Hughes não é nada anormal em relações zulke dat slachtoffer toch bij haar man blijft. Bovendien foi Heard opgegroeid met een gewelddadige vader, die haar en haar moeder misbruikte. “Ze leerde dat ze kon houden van iemand die haar pijn deed. Ze wist dat iemand die haar pijn deed ook van haar kon houden.”

Naast de trauma’s die ze door Depp opliep, leed Heard ook aan “duidelijke psychologische entische effecten” porta uitspraken van Depp via zijn advocaat, aldus Hughes. Die haar beweringen sobre seksueel misbruik een “hoax” genoemd. Dat leidde tot de tegenzaak por 100 miljoen dollar die Heard aanspande, waarin ze Depp ervan beschuldigt samengespannen te hebben com zijn toenmalige advocaat om haar the belasteren.

Ouviu a equipe wilde zaak anularen

De advogado por Heard hadden dinsdag aanvankelijk geprobeerd om Depps zaak te laten anularen. Depp escreveu sobre seu ex-vrouw van het afleggen van valse verklaringen em een ​​opiniestuk over huiselijk geweld dat em 2018 por krant The Washington Post werd gepubliceerd. Ouvi verklaarde daarin dat ze het slachtoffer foi van huiselijk geweld. Você não tem Depp bij naam, mas o último meent dat opiniestuk zijn imago schaadt en dus eist hij 50 miljoen dollar.

Heards advocaat Ben Rottenborn beweerde dinsdag dat Depp geen bewijs had aangebracht van kwaadwilligheid, en wees erop dat Heard de titel van het bewuste opiniestuk niet zelf schreef. Zij retweetou die alleen maar. Bovendien foi o volgens Heards team bewezen dat Depp haar minstens verbaal misbruikte. “Het hof dient dit verzoek tot nietigverklaring te accepteren door het onweerlegbaar bewijs dat het hij (Depp, vermelho.) foi o Amber heeft aangevallen”, klonk het bij de advocaat van Heard.

Equipe Depps reageerde fors. Heard foi volgens advocaat Ben Chew wel degelijk schuldig aan laster. “Ze zette haar naam bij het stuk, ze is veranwoordelijk.” Ele era “voor iedereen en hun broer” duidelijk dat ze het tinha mais de haar “valse” contactverbod conheceu Depp. “Ze foi niet in gevaar, ele foi oplichting on 7 miljoen te krijgen.” Het artikel werd bovendien bewust gepubliceerd vlak voor de release van haar film Aquaman. “Als het open ander moment was gebeurd, had niemand er iets om gigeven. Niemand foi geïntereseerd no que ze te zeggen tinha, behalve als ze laster spuwde sobre Depp.

Depp overlegt conheceu zijn advocaat.

Depp overlegt conheceu zijn advocaat. © AFP

Met heloofwaardige getuigen én audiomateriaal waarin Heard toegaf dat ze hem sloeg, had Depp volgens zijn advocaat “niet alleen voldaan aan alle vereiste elementen voor zijn vordering wegens laster – inclusief eruid rouj kwa fysiek mishandelde.” Ben Chew verhief zijn stem, wees naar Heard en zei: “Zij is de misbruiker in deze rechtszaal.”

LEI OK. Bizarre getuigenis, “rottend lijk” e éen zeer pijnlijke leugen: de opmerkelijkste details uit het process tussen Johnny Depp e Amber Heard (+)

De rechter ging niet in op de vraag tot annulatie. A equipe do Depps reageerde tevreden in een verklaring: “In de afgelopen drieëneenhalve week hebben we bijna dertig getuigen gezien en gehoord die de beweringen van de heer Depp hebben bevestigd enondersteund dat meviest heefrow rouw ke opast Hevruke haward ke in 2018. Heard zorgde er op zijn. vale a pena comprar um acordo de 22,5 miljoen dólares com a Disney verloor Piratas do Caribe 6, e resultou em um total de verlies aan inkomsten de mais de 40 milhões de dólares em 18 de dezembro de 2018. Eerder op de dag foi een boekhouder van Depp die berekening als laatste getuige komen uiteenzetten.

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Talloze getuigen hebben getuigd dat mevrouw Heard zich bezighield met psychologisch, verbaal en fysiek misbruik tegen de heer Depp, e nós zijn tevreden met beslissing van de rechter om het proces voort na the Mrzet. Rottenborn er niet in slaagde de rechtbank te overtuigen dat er redenen waren om de zaak af te wijzen. Nós hebben vertrouwen in de toekomst van de zaak en dat de waarheid gedeeld zal blijven worden.”

READ  A confiança não pode ser restaurada: Jennifer Lopez está em paz com o fim de seu relacionamento Famoso

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info