Amandine hakt zelf knoop door en verlaat ‘Love Island’: “Ik zit hier al te diep in om iemand nieuw te zoeken” | televisão

televisãoVocê pode encontrar uma boa oportunidade na casa de campo de ‘Love Island’. Vooral toen Amandines (20) love-interest Jules (24) een bezoek aan Casa Amor besloot om zich te herkoppelen com a candidata Lisa (27). Ze kon niet langer toekijken hoe hij en Lisa naar elkaar toe groeiden.

Herkoppelingen in de Streamz-série ‘Love Island’ zorgen zorgen corcéis para nodige spanningen. Maar ditmaal liep het uit de hand. Amandine kreeg het namelijk zwaar te verduren toen Jules besloot om haar in the wisselen voor de Vlaamse Lisa. Zijn beslissing heeft dan ook een zeer drastisch besluit van Amandine tot gevolg.

Hoewel de 20 jarige Amandine nog nooit echt de liefde heeft ervaren, begon de vonk tussen haar em Jules de afgelopen weken toch lichtjes over te slaan. Você também pode encontrar os famosos koppels de Love Island. Maar toen Amandine hem alleen stond op te wachten aan de vuurkorf, dropte Jules een grote bom toen hij conheceu Lisa aan kwam wandelen. Hun prille liefde teve o teste da Casa Amor niet overleefd.

Op het moment zelf reageerde Amandine zeer rustig op het gebeuren. Ze gaf ook aan dat ze het nieuwe koppel begreep. Maar Amandines gevoelens voor Jules bleken toch dieper te zitten dan verwacht. “Ik zou gewoon willen weggaan, zodat ik Jules zijn hoofd niet meer moet zien”, sprak ze uit in het midden van de aflevering.

Die gevoelens werden mais tarde em de aflevering ook gevolgd, toen Amandine de drastische beslissing nam om de villa te verlaten. “Iedereen zag het wel aankomen, iedereen heeft gezien wat er gebeurd is”, vertelt Amandine aan de groep. “Ik zit hier al te diep in om iemand nieuw te zoeken. Nu ben ik dat ook niet aan het feito. Ik heb mezelf opengesteld, maar het is niet de bedoeling hier te blijven als je weet dat er niks meer in zit. Dus ga ik jullie straks verlaten.”

READ  Oekraïens meisje (7) dat 'Let It Go' zong vanuit schuilkelder veilig aangekomen in Polen | Oorlog Oekraïne na Rússia

LEES OK:

Casa Amor gaat deze week van start: de ‘Love Island’-koppels krijgen het gezelschap van nieuwe singles

Rick moet ‘Love Island’ na enkele dagen alweer verlaten: “Maar ik ga hier met een goed gevoel weg”

VERIFICAÇÃO DE REALIDADE. ‘Temptation Island’-ver Yasmine zit op OnlyFans e ‘Love Island’-afvallers Kimbery e Mehti reageren hun exit

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info