Alicia Witt decidiu sobre kankerdiagnose em recente borstamputatie

Getty Alicia Witt

Hallmark-ster Alicia Witt abre onlangs op mídia social sobre haar diagnostic van borstkanker, behandeling e eenzijdige borstamputatie. Slechts een par weken para dood van haar ouders kreeg ze haar eerste chemokuur.

Ze ontving de diagnostic op 4 de novembro

Em een ​​bericht op sociale media deelde Witt dat ze haar diagnostic kreeg em 4 de novembro, toen ze vertrok naar het verjaardagsfeestje van een vriend. Ele chegou em outubro e fez uma biópsia e uma turnê de 14 anos para os álbuns anteriores e outros. Meerdere artsen hadden haar verteld dat de knobbel die ze had gevonden “waarschijnlijk niets was om je zorgen over te maken”.

Ze schreef: “Al het andere kwam tot stilstand toen ik begon aan een spoedcursus over alles wat ik zou moeten leren. ongelooflijke artsen ontmoeten, zowel tradicionalmente ele als holistische therapieën onderzoeken, verdere diagnostiek krijgen om de reikwijdte van wat genezen moest worden te begrijpen en te bevestigen.”

Ze vertelde dat ze de diagnostic HER2-borstkanker tinha gekregen. Volgens Cancer.org você encontrou borstkankers deze eiwitten sneller groeien en zich verspreiden, mas também reageren melhor op de behandeling também de gebruikte medicijnen zich richten op het HER2-eiwit.

Witt vertelde ook dat haar grootmoeder van vaders kant ook borstkanker had, maar de diagnostic niet overleefde.

Ze had haar eerste ronde van chemotherapie em 1 de dezembro, slechts enkele weken voordat haar ouders stierven

Witt schreef dat op 1 de dezembro “ik mijn eerste van 6 rondes van chemische therapie had: carboplatina, doxorrubicina, herceptina en perjeta. Godzijdank é deze diagnostic (HER2+) nu, em plaats van 25 jaar geleden, toen zieke cellen met deze eiwitreceptor als moeilijk te behandelen werden beschouwd.”

READ  Infecções anteriores por Covid-19 ofereceram melhor proteção do que a vacinação durante a onda delta

Haar eerste chemotherapiebehandeling foi slechts een par weken voordat haar ouders, Robert e Diane Witt, em 20 de dezembro de tragische wijze dood em hun huis werden aangetroffen nadat ze een familiar hadom gevrae een agd zij. De overlijdensakten van Witts ouders onthulden dat ze stierven aan “waarschijnlijke hartritmestoornissen” veroorzaakt porta blootstelling aan koude, misturar Boston.com no Telegram & Gazette.

Em haar bericht op de sociale media zei Witt dat haar ouders haar al jaren niet meer binnen hadden gelaten en haar voortdurend vele aanbiedingen om te helpen afsloegen, incluindo momenten waarop ze hen probeerde te overtei gen. Ze zei dat ze had gesmeekt en gehuild en hen gevraagd om haar te laten helpen met verhuizen, maar ze wezen haar altijd af.

Em haar recente bericht op sociale media sobre genezing van kanker, vermeldde ze niet water met haar ouders foi gebeurd. Ze schreef gewoon: “de afgelopen zes maanden waren de absoluut vreemdste die ik me ooit had kunnen voorstellen.”

Maar ze gaf wel aconselha aan anderen die chemotherapie nodig hadden, zoals zij.

“ik gebruikte Penguin cold caps (com vereiste hulp van mijn menselijke engelen, die onvermoeibaar en vreugdevol elke behandeling 10-12 você me conheceu doorbrachten, waarbij ik mijn hoofd bevroren hield!) houden dat ik kon blijven werken, en verschillende optredens/optredens hebben gedaan, zonder iets te hoeven prijsgeven.” zij schreef. “Dit hielp me om het licht aan het einde van de tunnel te zien, zelfs als mijn hersenen mistig waren en gedurende weken waarin ik erg moe, emocionaeel en fysiek was.”

READ  Alergia: a reação após o primeiro derrame do vírus corona geralmente não é alérgica

Ze heeft een eenzijdige borstamputatie gehad en haar weefsel en bloed testen nu negatief

Witt wachtte om te delen wat er gebeurde totdat ze goed nieuws te vertellen had.

Ze schreef op Facebook: “vrienden, ik genees van een eenzijdige borstamputtie. al het verwijderde weefsel (evenals mijn bloed) testte *negatief* para enig spoor van resterende ziekte. de dankbaarheid overheerst al het andere.”

Ze schreef: “ik wilde deze reis niet delen totdat ik het goede nieuws ontving. ik moest al mijn energie besteden aan genezing. een handvol naaste zielsmetgezellen waren mijn vertrouwelingen, mijn reddingslijn en mijn toevlucht. zoals ik ze heb verteld – ik heb geen idee hoe ik het zonder hen had gered.”

Ze voegde eraan toe: “Als ik slechts één persoon kan helpen om minder bang te zijn, beter geïnformeerd te zijn, om dit gevoel minder alleen te doorstaan, wil ik dat.”

Witt onthulde ook dat ze ook een aantal natuurlijke Supplementen nam, maar alleen die de chemische therapieën niet zouden verstoren.

Ze schreef: “Ik nam ook een aantal natuurlijke Supplementen die niet zouden botsen met myjn chemische therapieën, en kreeg hoge doses vitamine C IV’s, wat ik zal blijven doen. mijn herceptin/perjeta zal doorgaan tot het einde van het jaar, zoals het protocol is. Ele está sobrecarregando dat convencionalmente medische behandeling, gecombineerd met de juiste voeding en holistische ondersteuning om het medicijn aan te vullen en niet tegen te werken, essentieel zijn in zowels de bestriktejent de chater de ken die Chemicaliën te weerstaan, en de operaties.

Ze voegde eraan toe dat ze hoopt dat haar volgers jaarlijks mammogrammen zullen krijgen, zelfs als ze het BRCA-gen niet hebben.

READ  Joris Rotmans nieuwe hoogleraar Technische inova para nierpatiënten

Haar volgers e vrienden overlaadden haar met steun

Veel vrienden en volgers overlaadden haar na haar bericht com steun.

Lacey Chabert schreef: “Je bent een krijger en je zult zo velen helpen door je verhaal te delen. Ik stuur je al mijn liefde.”

Stephanie Gerard comenta: “❤️🙌 mijn moeder had een par jaar geleden borstkanker e het was het moeilijkste dat we ooit hebben geleefd. Ik was de hele tijd aan haar zijde en ging door 8 chemo’s, 3 operaties, 30 bestralingen en gelukkig is ze nu in orde! Je bent zo sterk en geweldig. Bedankt om dit te delen.”

Steven Ogg schreef: “Tonnen liefde sturen!!!”

Lindy Booth schreef, “het sturen van liefde en wensen voor verdere genezing”.

Ariane Rinehart antwoordde: “Je hebt zoveel meegemaakt dit jaar! Ik ben zo blij om het goede nieuws te horen en dat je zo’n sterk ondersteunend netwerk om je heen hebt. Bedankt voor het delen met ons. Ik stuur je zoveel liefde 💕”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info