Alec Segaert: “Grote passie voor tijdrijden, maar ooit hoop ik op rol in klassiekers” | Vive o Velho

Europees kampioen tijdrijden bij de beeloften Alec Segaert foi estreado e conheceu o treinador Loïc te gast em Vive le Vélo. O toptalent bij de U23 de Lotto Soudal hoopt ooit zelf te schitteren bij de profs, maar neemt daar zijn tijd voor: “Er zijn al meerdere profploegen langs geweest, maar ik voloften bijn de lej de bel”, Vannieuwkerke.

Encontrei mais Cian Uijtdebroeks, Remco Evenepoel e Arnaud De Lie rijdt een todas as novas gerações com Belgische toptalenten rond bij de profs, maar er zit nog heel wat aan te komen.

No português Anadia kroonde Alec Segaert (19) zich voor een 2e keer op rij tot Europees kampioen tijdrijden: “Ik wist op dat moment dat ik in topvorm was, maar ik had nooit verwacht om met een win 50 second van meer te op de concurrentie”, vertelde Segaert aan tafel bij Vive le Vélo.

“Het tijdrijden liegt ook nooit”, gaat zijn broer é o treinador Loïc Segaert verder. “Het tont aan hoe sterk hij nu al is, maar hij kan ook nog veel leren. Dit jaar reed hij bijvoorbeeld voor het eerst een langere en zware rittenkoers als de Baby Giro. Je kan dan meteen jeulchaen zien kan verte “

“Hij is bezig aan een prima seizoen en elk jaar zet hij een stap. Als hij dat kan blijven doen dan zien we wel wanneer hij voor het eerst naar een grote ronde kan gaan.”

Serge Pauwels – radiocomentador e treinador de desenvolvimento de ciclismo belga – kent de jongste Segaert inmiddels ook goed: “Ik reed achter Alec toen hij Europees kampioen werd bij de belaften en ook toen hij in Portugal zijn titel special verlengde verlengde. het kleinere rondewerk.”

READ  Muito forte, o Club Brugge venceu o Leipzig

“Persoonlijk zie ik in hem een ​​type Stefan Küng. Hij heeft heel duidelijk een specialiteit en ik zie hem binnen de 5 a 8 jaar een van de beste renners in zijn disciplina worden”, Aldus Serge Pauwels.

Alec Segaert kroonde zich em Portugal opnieuw tot Europees kampioen tijdrijden.

Ik zie em Alec Segaert e tipo Stefan Küng. Hij kan binnen 5 a 8 jaar een van de beste renners in het tijdrijden worden.

Serge Pauwels em Vive le Vélo

De familie Segaert é momenteel op vakantie em Andorra, mas pode ser feito de broers ou hoogtestage van: “Het is de eerste keer dat Alec eigenlijk op hoogtestage is”, vertelde Loïc. “Nós zijn wel ook op gezinsvakantie dus we koppelen het nuttige aan het aangename.”

“Na een drukke periode van koersen en examns neem ik wat vakantie, maar train ik wel verder”, com Alec aan. “Ele é de eerste keer een hoogtestage dus we zien wel hoe het afloopt en wat we daaruit kunnen meenemen.”

Focus op het tijdrijden, maar dromen van klassiekers

E uma medalha em WK tijdrijden bij de bela em Brugge, 2 tijdrittitels Europese e een Belgische title. Alec Segaert é um dos melhores talentos em seu tempo de vida: “Ik hou er enorm van”, gaat Alec Segaert verder.

“Al heb ik ook altijd met veel bewondering gekeken naar de klassiekers. Ik droom ervan om op een dag ook mee te gaan spelen in die koersen.”

“Alec é bom een ​​hele goede aluno”, gaat Serge Pauwels verder. “Hij studeert voor burgerlijk ingenieur en weet waar hij naartoe wil. Dat zien we bijvoorbeeld ook bij Cian (Uijtdebroeks). Die jongens zijn enorm goed met hun vak bezig en hebben ideeën de op.”

“Estudar tijdens een profcarrière hoeft ook geen enkel problem te vormen, ik heb het erder gedaan en ook Tiesj Benoot heeft het gedaan. Ik ben er zeker van dat hij beide zal kunnen.”

Ik heb ook een enorme confuso para klassiekers, op een dag hoop ik er een rol te spelen.

Alec Segaert em Vive le Vélo

“Er valt nog genoeg te leren bij de beloften”

Op het profdebuut van Alec Segaert é bem-vindo mesmo. A partir de 19 anos, o número de U23 da Lotto Soudal não será enviado para os profs zetten e dat maakt van hem de jongste jaren toch een uitzondering.

“Er zijn veel meer development teams tegenwoordig en meer en meer juniores zetten de stap meteen naar het profpeloton”, benadrukt Loïc Segaert o zelf ook coach é bij Sport Vlaanderen – Baloise: “Het is voor zo’n team moewordilij.”

“Al krijgen jonge talentosen wel meteen de kans om voor zichzelf te rijden op heel hoog niveau, er wordt daar zeker ook gesproken over Alec. Baby Giro of Luik-Bastenaken-Luik te rijden.”

“Ik heb al heel wat profploegen over de vloer gehad”, gaat Alec verder. “Voorlopig wil ik het belooftenprogramma behouden omdat het niveau er hoog genoeg ligt. Ik kan nog heel veel veel leren en ook mijn studies spelen een rol. Ik wil beide voorlopig zeker nogren nog.”

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke mesmo com quem você quer ver em seu tourdag. Sammy Neyrinck é o que mais gosta de reportagens sobre a construção de seu pelotão de opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. Natuurlijk kan ook de rubriek ‘Touristique’ niet ontbreken om een ​​vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gaste zijn Serge Pauwels, Alec Segaert e Loïc Segaert.

bekijk dit programma op VRT NU

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info