Alarme slaat mijnexploitant: “Niet genoeg lítio para 2035”

Er é voldoende lítio op onze planeta. Ele é de manier om het te ontginnen en te verwerken die problematisch is. Keith Phillips, CEO da Piedmont Lithium, gerente de alarme de emergência. Em uma entrevista no Yahoo Finance zei hij dat er in Weld een gebrek é um ontginnings-en productie-installations om op middellange termijn te voldoen aan de behoeften van onder meer de auto-industrie. “Nós zemos nu em een ​​tijdperk waarin iedereen een elektrische auto wil. Autofabrikanten kunnen ze niet snel genoeg made, en de mensen zijn nu op zoek naar het lítio dat ze nodig hebben voor de auto ze accuek’s”.

Te kort

De wereldwijde toegankelijke reservations, voornamelijk in China and Zuid-Amerika en Portugal e Zweden, zouden het mogelijk kunnen maked de verkoop van verbrandingsmotoren relatief snel met 50% te verminderen, mayar het zal be zal moejentejk 2030. Wat het van de verbrandingsmotoren in Europe en de VS betreft, die in 2035 door elektrische motoren zullen worden vervangen, is zijn mening duidelijk: tegen 2035 zoveel [lithium] o produtor”.

Nieuwe mijnen

Er é preciso de 8-10 kg de metal nodig para een EV-bateria. De produzi-lo ao longo do caminho de dracma de stijgende vraag naar elektrische auto’s, naast de huidige zorgen sobre a porta aanbod het conflito em Oekraïne e de herhaalde blokkades na China. Bovendien blijven regeringen andringen op het afstappen van thermische energie. Als gevolg daarvan zal de behoefte aan lítio blijven toenemen. Er zal dan ook moeten worden gekeken naar de ontwikkeling van nieuwe mijnen en infrastructuur. A partir de agora, o centro abre de 5 a 10 anos. Ele é feito de waarschuwing de Keith Phillips bedoeld é om de autoriten ertoe aan te zetten de opening van nieuwe mijnen te vergemakkelijken zodat er meer lítio kan worden ontgonnen (bin de winsten erop word nenngnen).

READ  Delhaize traz o caminhão de hidrogênio bicombustível

Remo

Niet alleen moeten er administratieve en milieugerelateerde vergunningen worden verkregen, ook de plaatselijke bevolking moet worden overtuigd. Em zelfs indien regeringen het process willen versnellen, zou de terughoudendheid van lokale bewoners en natuurbehoudsgroepen de ontwikkeling van de lítioproductie em sommige gebieden kunnen vertragen. Niettemin zal het in de VS gevestigde mijnbouwbedrijf Piemonte Lithium e nieuwe lítioverwerkingsfabriek openen no Tennessee. De bouw zal naar verwachting em 2023, começando em vervolgens zal er 30.000 ton lítio por jaar worden verwerkt. Het bedrijf é o primeiro plano nog een fabriek te bouwen na Carolina do Norte. Het zal dan genoeg lítio kunnen alavanca para 1 miljoen elektrische voertuigen por jaar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info