AIEA: “Kerncentrale van Zaporizja in gevaar door volledige stroomuitval in stad Enerhodar” | Instagram VTM NIEUWS

“Isso é totalmente onaanvaardbaar. Dit kan niet blijven duren”, zei de algemeen directeur van het agentchap, Rafael Grossi, em een ​​medideling. Hij riep op om “de bombardementen in de zone onmiddelijk stop te zetten”.

“De infrastructuur die de stad van elektriciteit voorziet, is vernield door aanvallen op de thermische centrale, wat een totalal onderbreking van de water- en elektriciteitsvoorziening heeft veroorzaakt”, legde Grossi uit, nadat hindich was op de brage IA ter plaatse.

Hij zei dat de bombardementen aanhielden en heviger werden en dat de Oekraïense uitbater van de kerncentrale, Energoatom, “overweegt de enige nog werkende reactor marks stil te leggen”, die de nodige stroom productionnucleert voor de koelingt.

Indien nodig zullen de system van de centrale op noodgeneratoren moeten steunen die op diesel werken, waarschuwde het agentchap met based in Wenen. Grossi herhaalde zijn oproep om een veiligheidszone rond de kerncentrale in te stellen.

De Russische troepen name in maart de controle over de centrale, die zes reatoren telt en 20 procent van de Oekraïense elektriciteit produtor de voo de Russische invasie.

De topman de Energoatom, Petro Kotine, stelde vrijdag gewelddaden de Russische troepen ou pessoal de kerncentrale aan de kaak. Hij sprak van foltering, moord e ontvoering.

“Met de bezetting é er geleidelijk een regime gekomen van intimidatie van het personeel door de politie. De toestand is erg moeilijk vandaag, met folteringen, franselingen, ontvoeringen”, zei Kotine aan het Franse persbureau AFP.

Herbekijk ok: “Veiligheidszone rond kerncentrale Zaporizja nodig”

Herbekijk ok: Mensen bij kerncentrale Zaporizja: “Zitten op een kruidvat”

Herbekijk ok: Deze mensen wonen vlak bij de kerncentrale em Zaporizja: “Als ze ontploft, is alles weg”

READ  avisos de vooral 'voor korte contracten'

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info