Advocate van Jan Fabre op tweede processsdag: “Hij is geen crimineel die moet worden opgesloten”

De burgerlijke partijen haalden op de eerste processag aan dat Jan Fabre een toxische werkomgeving creëert door te roepen, door kwetsende bijnamen te gebruiken en door een zwijgcultuur te installeren. Dat Weerlegt Tritsman, um de mão de wat 80 indivíduos que obtêm mais de um Werksfeer no Werkproces de Fabre.

Sobre o roepen: “Jan Fabre ontkent niet dat hij soms roept. Er wordt geroepen omdat het moet. Omdat er afstand is tussen de regisseur en het podium, omdat er vaak veel mensen op het podium staan, soms hedser eruk in disciplina t zijn. É roepen nodig? Daarover kun je discutiëren, maar is dat strafbaar? Dat lijkt me niet het geval. tegen een hele groep roept, é dat geen pesten of geweld.

Mais de bijnamen: “Jan Fabre geeft bijnamen aan zijn performers. Dat é grappig bedoeld. Dat é um teken van genegenheid. Daar é nooit iets denigreends aan. Dat die bijnamen racistsich zouden zijn, heeft hem heel hard Dat gera in isziktj. Tegen racistische meningen. Fabre heeft moeite met het onthouden van name. En daarom geeft hij bijnamen, die vaak geïnspireerd zijn op het uiterlijkmann van de performer.

Mais de zwijgcultuur: “Dat er een zwijgen- en angstcultuur zou zijn, dat kritiek zou worden afgestraft, dat klopt niet. Dat staat haaks op alle mensen die wij hebben bevraagd. Zij zeggen allemaal de cultubentley is open datubentley. Openheid e respeito zijn de base van zijn artistieke Todos os produtos podem ser improvisados ​​com base em improvisos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info