Adriaan Van den Hoof reageert op beschuldingen van vrouwen em ontkent fysiek geweld

© © VRT Lies Willaert

O apresentador de TV Adriaan Van den Hoof reageert para o seu eerst uitgebreid op de beschuldingen van enkele vrouwen over ongepast gedrag en fysiek geweld. Dat doet hij in een verklaring die hij aan De Morgen en persagentschap Belga bezorgde. “De betichtingen ten aanzien van mij over fysiek geweld zijn vals. Dat ligt niet in mijn aard”

Bron: De Morgen, Belga

Enkele weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Adriaan Van den Hoof para o apresentador de seu programa de TV Trocar. Verjonging en vernieuwing, dat leek onlangs de drijfveer toen de openbare omroep de wissel van de wacht aankondigde. Maar achter de schermen zou er meer spelen. Enkele vrouwen waren naar de openbare omroep gestapt om incidente com Van den Hoof te melden. Het zou naar verluidt gaan over ongepast gedrag en zelfs fysieke agressie.

LEI OK. Juntando-se ao passado, o VRT é um antijgingen agressie para Adriaan Van den Hoof: a versão mais recente de todos os outros foi feita por meio de ‘Switch’

Een uitgebreide reactie vanuit het kamp van de apresentador kwam er tot nu toe nog niet. Van den Hoof schreef zelf een declaração dat hij aan De Morgen en persagentschap Belga bezorgde.

Van den Hoof começou a porta de declaração te zeggen dat de beschuldingen die geuit werden “bijzonder hard” aankwamen en hem en zijn naaste omgeving “ontwricht en pijn hebben gedaan.”

Het tv-gezicht ging verder door te zeggen dat hij “geen rolmodel of voorbeeld is als het over relaties gaat.” Hij schrijft dat hij meerdere kortstondige relações tinham en dat hij em het verleden soms ontrouw is geweest. “Ik besef dat dit niet oké is, ook al situeert zich dat volledig in de privésfeer. Als bekend pessoa palavra ik wel eens benaderd porta vrouwen die duidelijk feito dat ze meer willen. Eu tinha het soms moeilijk om daaraan te weerstaan.”

O apresentador de tv benadrukt dat hij niemand wou kwetsen, maar beseft dat dat toch gebeurd is. “Ik wens mijn desculpas aan te bieden aan de vrouwen, aan mijn familie en naasten, en ook aan de vrienden die ik door mijn gedrag gekwetst heb. Ik ben mij bewust van mijn gebreken als mens en doe mijn best om hieraan te werken.”

Jóia Fysiek

Over één ding wil Van den Hoof heel duidelijk zijn: “De betichtingen van fysiek geweld ten aanzien van vrouwen zijn vals.” Zelf wijst hij op het lasterlijke gedrag van én vrouw. “Er waren ook vrouwen die moeilijk afstand konden nemen”, schrijft hij. “Em 2020 foi er een vrouw die mij tot 300 keer per dag belde en honderden sms’en bleef sturen. Toen ik haar blokkeerde zette de beging zich verder via public forums en door middel van nepaccounts met berichten die ze stuurde naar persoonlijke contacten binnen mijn vriendenkring. O ministério do openbaar erkende mij als slachtofffer van beaging en gaf haar een strenghwaarschuwing.” Die vrouw zou nu ook een van de anonieme getuigen zijn die beschuldigen uit aan zijn adres, schrijft hij.

Volgens De Morgen zou de apresentador overwegen gerechtelijke stappen te nemen tegen die vrouw. Maar ook tegen Dag Allemaal omdat het vrouw getuigde in het weekblad.

LEI OK. Adriaan Van den Hoof schrapt theatreshow na fusão de ongepast gedrag: “Te veel commotie”

(sg)

READ  Rainha wil dat Camilla ooit título de koningin draagt

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info