Adnan Januzaj na jaar weer bij selectie: “Grote verschil é dat ik nu blessurevrij ben” | Rode Duives

“Het is lang geleden, maar ik ben gewoon blij dat ik hier ben en ik hoop echt wel dat ik mag spelen”, vertelde Adnan Januzaj enkele dagen voor de oefenmatch tegen Ierland.

Januzaj é een van de Duivels die kans maakt om voor derde keer naar een WK te gaan. “Dat zou special zijn.”

Waarin é Januzaj de afgelopen jaren nog gegroeid? “Eu voel me al twee jaar goed bij Real Sociedad, ik speel bijna alles. Minha posição é melhor, ik verdedig meer dan vroeger e ben misschien wat meer bezig met het door collectief.

“Maar het belangrijkste é dat ik de afgelopen tijd zo goed als blessurevrij ben geweest. Em het verleden werd ik vaak afgeremd door blessures, nu é dat stabiel.”

“Ik heb ook mijn eigen persoonlijke trainer en een persoonlijke kinesist. Dat zijn echt wel details die me helpen. Ik weet dat als ik fit ben me goed voel, ik het verschil kan maken op het veld.”

Dat ik mais difícil treinar dan vroeger? “Ik train meer, ja. Ik krijg ook veel vertrouwen bij mijn club. Dat helpt ook.”

Er kwamen vanuit de zaal ook wel wat vragen over de toekomst van Adnan Januzaj. Você já teve a Real Sociedad blijven? “Isso é pessoal. Veel mensen vragen ernaar, maar ik kan alleen maar zeggen dat ik op dit moment bij Sociedad zit.”

Januzaj werkt nu ook samen met de beruchte makelaar Mino Raiola. “Ik ken hem al lang, al vele jaren. Nu werk ik met hem, ja.”

READ  Sport Vlaanderen vai conhecer innovatiemobiel iedereen laten bewegen: "Spelelement is belangrijk" | Opvallen

Onder outro Napoli wordt genoemd als nieuwe club. “Neen, ik heb nog niet conheceu Dries Mertens gesproken. Mensen praten veel, maar ik let er niet op. Ik moet die beslissing nemen, samen met myjn family and met Raiola.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info