“Achter schermen van Kremlin wordt steeds meer gepraat over toekomst ná Poetin” | Oorlog Oekraïne en Rusland

Achter de schermen van het Kremlin zou steeds meer gepraat worden over de toekomst ná presidente Vladimir Poetin. Dat hebben verscheidene bronnen bevestigd aan de onafhankelijke Russische nieuwssite Meduza. “Het Kremlin hoopt dat hij ‘binnen afzienbare tijd’ zal vertrekken en een opvolger zal aanduiden”, clique aqui.

Precies drie maanden na de start van de Russische invasie in Oekraïne zou Poetin erin geslaagd zijn om zowel voorals tegenstanders van de oorlog tegen zich in het harnas te jagen.

De zogenaamde ‘haviken’ vem dat o tempo de “speciale operatie” niet hoog genoeg ligt en dat er veel hard en slagvaardiger opgetreden moet worden. Ze willen een brede mobilisatie van reservisten, die tot een “overwinning” in the orlog kan leiden. Em het ideale geval wordt daarbij Kiev veroverd.

Bekijk ook: Steeds meer zorgen sobre gezondheid van Poetin

Tegenstanders

De tegenstanders zijn zowel binnen de regering als in het bedrijfsleven te vinden. Zij zijn ongelukkig omdat Poetin een oorlog is begonnen, zonder volgens hen stil te staan ​​bij de economische gevolgen (lees: sancties). Ze beklagen zich erover dat ze niet meer kunnen leven zoals vroeger. “De problemen in Rusland zijn al zichtbaar en zullen in de zomer nog erger worden. In de transportsector, de medische sector en zelfs de landbouw”, klinkt het.

© Foto Notícias

Volgens enkele bronnen de Meduza zouden Poetin e zijn dichtste getrouwen overigens nog altijd niet geloven dat het Westen zijn dreigementen rond het weigeren van Russische olie en gas zal uitvoeren.

Tegen die achtergrond zou steeds vaker “de toekomst ná Poetin” besproken worden achter de schermen van het Kremlin. “Er is geen sprake van een samenzwering of plannen om Poetin omver te werpen, maar er wordt wel een duidelijke wens uitgedrukt dat hij in de nabije toekomst niet meer zou regeren”, klinkt het. “De president heeft het verprutst. Maar als hij zou vertrekken, zou alles op de een de andere manier nog opgelost kunnen worden, in samenspraak met Oekraïne en het Westen.

Opvolgers

Er zouden ook name circuleren van mogelijke opvolgers for Poetin. Ele vai ser o meu presidente de voomalig e o primeiro-ministro de Veiligheidsraad Dmitry Medvedev, o burgmeester de Moskou Sergey Sobjanin e o primeiro-ministro de vooma huidig ​​​​vicestafchef de Poetin Sergey Kiriyenko.

Volgens de bronnen van Meduza zou iedereen wel begrijpen “dat Poetin de macht alleen zal loslaten als zijn gezondheid ernstig zou verslechteren”.

Russische officier onthult waarom hij alles op het spel zette om te stoppen met Poetins oorlog

Zeldzame beelden tonen oorlog in Oekraïne door de ogen van Russische tankcommandant: “We worden al drie uur aangevallen, ze fucken ons” (+)

READ  Por que Robin costuma aparecer nos cartões de Natal

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info