AA Gent verstevigt leidersplaats na Europa Play-offs na tarde zege tegen KV Mechelen

Een matige partij zonder veel doelrijpe kansen leek lange tijd geen winnaar op te leveen. Bij de Buffalo’s sloeg de machine nooit echt aan, terwijl KV Mechelen via Cuypers en Storm dan wel enkele keren de neus aan het venster stak maar evenmin kon overtuigen. Uiteindelijk foi Okumu die de partij conheceu een rake kopbal besliste.

Bij de Buffalo foi um anvoerder Odjidja opnieuw van de partij, terwijl Nurio in extremis ziek afhaakte. Hierdoor startte Castro-Montes op de linkerflank. Bij KV Mechelen raakte Van Hoorenbeeck (kuit) uiteindelijk toch waardoor hij op de linksachterpositie de langdurig gebleseerde Bijker kon vervangen.

Voor de aftrap werd er in de Ghelamco Arena vooral gedebatteerd sobre o lote de Hein Vanhaezebrouck morrer em um pittige strijd verwikkeld é encontrado de top van de Belgische scheidsrechtersgilde. De prestie van ref Boucaut, bijgestaan ​​​​port VAR Laforge, werd dan ook van meet aan met bijzondere belangstelling gevolgd door de gemiddelde Gentse toeschouwer.

Op het kwartier era het al meteen raak: Okumu werd foutief afgestopt maar Boucaut probeerde balvoordeel te geven, wat evenwel niet echt lukte. Mechelen veroverde meteen de bal en trok richting doel van Roef: Storm legde goed tot bij Mrabti die overhoeks binnentrapte. Boucaut wees naar de middenstip maar VAR Laforge greep em uma consulta de beelden keurde Boucaut de Mechelse treffer também af.


Foto: BELGA

De Buffalo’s brachten vervolgens de partij meer in evenwicht, Kums stelde Coucke meteen op de proef conheceu een heerlijk afstandsschot maar de jonge doelman pakte uit met een puike redding. Tissoudali kreeg het dan ook nog eens op zijn heupen maar zijn lage voorzet kon door Lemajic aan de tweede paal net niet in doel geduwd worden.

Mechelen liet zich allerminst onbetuigd. De bezoekers bleven voor rust ook doorlopend conseqüente hoog druk zetten en dat zorgde al eens voor kortsluiting in de Gentse defensie. Vooral Roef ondervond melhor wel wat impedir van die geel-rode stoorzenders en kwamen goed weg toen hij door een terugspeelbal van Ngadeu em nesten kwam.

Nada mais que vlak para ferrugem em botsing kwam conheceu Castro-Montes, bleef Walsh uiteindelijk em Mechelse kleedkamer bij de start van de tweede helft. Van Hecke perdeu bainha af. Het eerste doelgevaar kwam toch van de bezoekers: Cuypers zette zich goed door maar kon Roef niet verrassen met zijn schot. Een kopballetje van Cuypers foi eveneens een makkelijke prooi voor Roef.

AA Gent verstevigt leidersplaats na Europa Play-offs na tarde zege tegen KV Mechelen


Foto: BELGA

Mechelen moppert, melhor lista de Okumu

Op het uur bracht Vanhaezebrouck dan weer Bezus voor Odjidja. Het spelbeeld bleef echter ongewijzigd. De Buffalo misten wat frisheid en nauwkeurigheid om echt gevaarlijk te worden, terwijl Mechelen vast bleef houden aan het strijdplan dat Vrancken vooraf tinha uitgedokterd: hoog op de helzeft van de drukendenval complex.

Dan toch eens een scherpe anval van AA Gent: Bezus verstuurde een afgemeten verticale pass, Tissoudali rook zijn kans maar zijn poging werd door Coucke uit zijn doel geranseld. Isso foi meteen het sein voor de Buffalo’s om de druk op te voeren maar de bezoekende defensie bleef al bij al vlot overeind.

Al te vaak waren de thuisspelers ook meteen hun grootste sta-in-de-weg. Lemajic legde een voorzet goed in de Mechelse zestien maar Bezus en Tissoudali impedido elkaar. Todos reivindicam Cuypers nog een vrije trap, randje zestien, maar Boucaut gaf geen krimp.

AA Gent verstevigt leidersplaats na Europa Play-offs na tarde zege tegen KV Mechelen


Foto: BELGA

De ruim 8.000 toeschouwers in de Ghelamco Arena leken zich al te verzoenen een doelpuntenloos gelijkspel, maar net als in Charleroi wisten de Buffalo’s ook tegen KV Mechelen toe te slaan op een fase.stilstaande Kums trapte een prima hoekschop die door Okumu tegen de touwen werd gebuffeld. Meteen ook het maior competição doelpunt para Keniaanse verdediger.

KV Mechelen drong nog wel aan en Roef zorgde conheceu een arriscado hakje em eigen zestien zelfs nog onnodig para wat animo maar de Gentse zege kwam niet meer in het gedrang. Em toegevoegde tijd slikte Peyre uiteindelijk nog rood toen hij de doorgebroken Malede al te opzichtig onderuit haalde.

AA Gent verstevigt leidersplaats na Europa Play-offs na tarde zege tegen KV Mechelen


Foto: BELGA

READ  Ohio Lovin mantém pontos em casa contra o KV Oostende, Mercer marca a diferença com um livre astuto | Jupiler Pro League

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info