AA Gent boekt tweede zege op rij op veld van KV Oostende, debutante Hong steelt de show com straffe omhaal

Nauwelijks vier dagen na zijn handtekening para AA Gent loodste de Zuid-Koreaan Hong zijn nieuwe club com um magnifico doelpunt durante KV Oostende (1-3). Met zijn lef en energie smoorde hij het enthousiasme van de kustploeg. De Buffalo’s lijken een smaakmaker rijker. Voor AA Gent é het de tweede zege op rij. Met acht op twaalf staan ​​​​ze voorlopig tweede, op én punt van leider Antuérpia.

Wat een debut, wat een gol! Het leek nochtans een te lang uitgesponnen aanval te worden. Samoise, naar Hjulsager, naar de verste paal bij Castro-Montes. Waarop die een ‘voorzetje’ gaf dat achter Hong terechtkwam. Verloren kans? Niet para o debutante Zuid-Coreaanse, para 1,5 miljoen overgenomen de Oostenrijkse LASK. Hong sprong en schudde een weergaloze (metade) retro uit zijn dat kwieke lijf: 1-2. Op de bank van AA Gent konden ze hun ogen niet geloven. De Buffalo’s hebben er een ontdekking bij. En die voorlopige conclusie feito nós niet zozeer op based van dat doelpunt, verre van zelfs. Zuiver in zijn passando, altijd met de intentie vooruit te willen spelen, sterk in het zetten van druk in balverlies en zelfs niet te beschaamd om al gesticulerend zijn ploegmaats te leiden. Toen Gent mais vrezen para nieuw puntenverlies, foi hij het zelfs die de boel opzweepte. Van lef gesproken.

AA Gent boekt tweede zege op rij op veld van KV Oostende, debutante Hong steelt de show com straffe omhaal


Foto: BELGA

Zijn doelpunt na een halfuur kwam niet alleen letterlijk uit de lucht gevallen. Heel scherp startten de Buffalo’s – conheceu Hong ook Hanche-Olsen die zijn eerste basisplaats van het seizoen kreeg – niet. A partir de hoje, via Hong, o Hjulsager net niet tot bij Cuypers kreeg: daar bleef het lange tijd bij. Ele é o jonge geweld de KV Oostende toonde zich veel gregitiger, veel vinniger. Op de omschakeling, conheci hun snelle gongens deden ze gent pijn, ook al omdat Torunarigha voor de rust ellendig stond te verdedigen. Ele começou a conhecer um voorzet van D’Haese die aan de voorlangs ging. Toen Roef een voorzet em voeten van Bätzner duwde, foi de jonge Duitser te verrast om de bal in het lege doel te deponeren. Een blinde zag dat AA Gent het openingskwartier niet door zou komen zonder kleerscheuren. Letterlijk, não antes de começar a usar een Gents shirt plots aan Flarden. Marreh era o slachtoffer. En figuurlijk. Toen Torunarigha slecht wegwerkte en Atanga slecht dekte, legde de Ghanees (randje buitenspel) zijn derde van het seizoen voorbij Roef: 1-0. Zo onverzettelijk de Gentse defensie na Nieuwjaar oogde, zoveel scheuren vertoont ze voorlopig. Vier competitiewedstrijden, vijf tegengoals.

AA Gent boekt tweede zege op rij op veld van KV Oostende, debutante Hong steelt de show com straffe omhaal


Foto: BELGA

De vraag foi alleen de het Oostendse enthousiasme voldoende vermocht tegen het Gentse métier? Nee. Kwalitatief moesten de Kustboys het hoofd buigen en dat zal hen dit seizoen wel vaker overkomen. Na de scherpe start verloren ze hun grip en bleef er van . Abra o goeie tegenstoot langs de rechterkant van Samoise, gaf Kums aan Cuypers zijn tweede van het seizoen: 1-1. Dodelijk efficiënt van Gent. Luttele tellen depois kwam dat wonderlijke moment van Hongi – zoals de supporters hem al liefkozend toezongen. Os dias de Samoise tinham 1-3 por gemaakt, maar Hubert hield KVO nog mesmo em wedstrijd.Oostende tinha snel een gelijkmaker nodig maar Atanga mikte voorlangs na weer ondoordacht dekken van Torunarigha. Rocha testte van ver de vuisten van Roef. Met het uitblijven van de gelijkmaker zakte Oostende em elkaar.

AA Gent boekt tweede zege op rij op veld van KV Oostende, debutante Hong steelt de show com straffe omhaal


Foto: BELGA

O veredicto de seu ex-clube foi feito por Cuypers, mas você também pode ter a chance de vencer: 1-3. Met een bijzondere vermelding para Cuypers, não há altijd de meest verfijnde in zijn acties maar wel een type die met zijn niet aflatende arbeid van goudwaarde bleek.

Vanderhaeghe voerde nog wissel na wissel door, maar het bracht geen zoden aan de zeedijk. De heroptredende Odjidja trof zelfs nog de lat, ook Depoitre vergaarde zijn eerste minuten van het seizoen. No slot werd Cuypers porta doelman Hubert nog van de 1-4 Gehouden. Maar de man die zich nu al in de harten van AA Gent knokte era de na zeventig minuten leeggelopen Hongi, zoals ze hem liefkozend toezongen. Rei Hong, voor de vrienden.

Opstelling KV Oostende: Hubert; Urhoghide, Tanghe, Medley (46′ Katelaris); D’Haese (70′ Capon), Amade, Roche (70′ Gueye), Ndicka (63′ Musayev); Atanga (46′ Wylin), Ambrose, Bätzner

Opstelling AA Gent: Roef; Hanche-Olsen, Ngadeu, Torunarigha; Samoise, Marreh (46′ Odjidja), Kums, Castro-Montes; Hong (64′ Nurio), Hjulsager (80′ Depoitre); Cuypers (90′ Fofana)

Doelpunten: 13′ Atanga 1-0, 24′ Cuypers 1-1, 29′ Hong 1-2, 60′ Hjulsager 1-3

Gee kaarten: Marreh, Urhoghide, Rocha, Gueye

Rode kaarten:

Scheidsrechter: Jonathan Lardot

READ  Hooligans agita as coisas no Grupo Um: Húngaros e Albaneses ficam loucos | Eliminatórias para a Copa do Mundo da UEFA de 2022

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info