A jogabilidade de Elden Ring foi lançada em Liurnia of the Lakes

Het mysteriauze gebied, waar je blijkbaar niet zomaar naar teleporteert via een site of Grace-checkpoint, é bezaaid met mist en water. Ook vind je er monnik-achtige vijanden die je met magie en melee-aanvallen proberen te verslaan.

Em gevecht dat je ziet wordt een magische aanval getoond die de Wacht in ieder geval nog niet erder gezien heeft in een gameplayvideo. Je kan een soort rookgordijn para je vijanden creëren, waardoor zij voor korte tijd gedesoriënteerd lijken te raken. Dat momento kan je profiteren door bijvoorbeeld een backstab-aanval uit te voeren, zoals je in de video ziet.

Naast het vechten wordt een nieuwe manier van verkennen geintroduceerd in de video. Em The Lands Between zijn de doden niet langer gebonden aan hun graf, waardoor zij oggeroepen kunnen worden door de speler. Maar de geesten zijn ook aanwezig in de wereld om de speler een handje te helpen, zoals je in de tweede helft van de video ziet. Een geest wijst de speler namelijk de weg naar een van de vele minikerkers die te vinden zijn in de spelwereld.

Elden Ring será lançado em 25 de fevereiro para PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X e S, Xbox One e PC. Had de Wacht maar een tijdmachine om alvast naar eind februari te reizen…

READ  Diablo Immortal komt niet uit in Nederland en België - Gaming - Nieuws

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info