A ex-Spice Girl Mel C trouxe a história de autobiografia | Celebridades

Em ‘Who I Am’ krijgen fans van de zangeres een blik in haar leven. Mel C neemt de lezers van haar boek bijvoorbeeld mee naar het prille begin: haar jeugdjaren in het noordwesten van Engeland. Daarnaast komen ook haar gloriejaren conheceu de Spice Girls aan bod.

Mel C schrijft em haar boek onde meer hoe het foi om deel uit te maken van één van de grootste meidengroepen uit de geschiedenis van de muziek. Verder vertelt de zangeres ook wat meer over de moeilijkste periodes uit haar level. Mel C maakte er em het verleden bijvoorbeeld geen geheim van dat ze vaak moeite tinha conhecido een leven in de schijnwerpers. Em haar autobiografia vertelt Melanie Chisholm ook nog dat ze in het verleden gepest is. De acordo com a Spice Girl, ela teve que dar uma olhada em vaak moeilijk met haar zelfbeeld.

“Heeft een tijdje geduurd, maar nu heb ik eindelijk het gevoel dat ik er klaar voor ben om mijn verhaal te vertellen”, aldus Mel C over ‘Who I Am’. “In de afgelopen paar jaar heb ik de tijd gekregen om na te denken over mijn fantastische carrière, maar ook over de obstakels die ik heb moeten overwinnen.” Naar eigen zeggen vond ze het wel een fijne ervaring om in haar eigen verleden te graven. “Ik kijk er ontzettend hard naar uit om mijn ervaringen met jullie te delen.”

A autobiografia de Mel C foi lançada em 15 de setembro.

READ  Dalle não se tranquilizou depois de uma conversa com os criadores do "Eu quero um bebê" interior

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info