A dieta de Westers melhora o conhecimento cognitivo e a doença de Alzheimer

Onderzoekers melhoram o papel da dieta ocidental, mas têm problemas cognitivos e neurodegenerativos. Eerder onderzoek heeft al een verb anagetoond tussen slechte voeding, obesitas en de ziekte van Alzheimer. Nieuw onderzoek bij knaagdieren kan een engine e achter dit fenomeen aan het licht brengen, dat wetenschappers kunnen gebruiken om mogelijke therapieën te ontwikkelen voor de behandeling van neurodegeneratieve aandoeningen.

Em afgelopen jaren hebben onderzoeken naar het typische western diet het in verb gebracht met bijwerkingen in het lichaam, waaronder prostaatkanker, sepsis en chronische darminfecties. Um novo estudo sugere que a dieta ocidental e um efeito negativo pode ser feito de acordo com a herança, o que pode levar a problemas cognitivos e neurodegenerativos. De onderzoekers denken dat hun bevindingen potentiële behandelingen kunnen bieden for neurodegeneratieve aandeningen, zoals de ziekte van Alzheimer.
De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift iScience

Neurodegenerative aandoeningen na dieta ocidental

Neurodegeneratieve aandoeningen omvatten een verscheidenheid aan aandeningen die het gevolg zijn van verlies van structuur e functie van het centrale of perifere zenuwstelsel. De twee meest voorkomende neurologische aandeningen zijn de Alzheimer e de Parkinson. Eerder onderzoek tont aan dat de impacto de obesitas en slechte voeding het risico ou ontwikkelen de neurodegeneratieve ziekten, zoals de ziekte de Alzheimer, kan verhogen. Outro estudo foi feito para que ele tenha feito o trabalho de obesitas ou jonge leeftijd door gezond eten de ziekte van Alzheimer kan vertragen of voorkomen.

A dieta típica ocidental, dat porta gezondheidsexperts ook wel het dieta ocidental padrão wordt genoemd, omvat meestal grote hoeveelheden voedsel met meer calorieën en vet een een lagere voedingswaarde. Em vários estudos, identificamos o peptídeo genaamd NaKtide e também muitas outras sinalizações de bloqueio de celular e natrium-kaliumpomp genaamd Na, K-ATPase. Door dit signaal te blokkeren, verminderden de auteurs van het onderzoek de groei van obesitas bij muizen die een vetrijk diet kregen.

READ  Mais de 60 por cento dos efeitos colaterais da vacina relatados podem ser psicológicos - Wel.nl

Huidig ​​​​onderzoek geeft aan dat het westerse diet cognitieve achteruitgang en neurodegeneratie veroorzaakt door de Na-en K-ATPase-signalering in vetcellen of vetcellen te verhogen. Toen de onderzoekers de Na-en K-ATPase-signalering verstoorden door het Gebruik van NaKtide in deze vetcellen, ontdekten ze dat de negatieve effecten van het westerse diet op de hersenen stopte, met name de hipocampus rol, spendi bi le een en lang -termo geheugen.

onderzoeksresultaten

Em het onderzoek gebruikten de onderzoekers een muismodel waarin het gen foi veranderd. Você terá 12 semanas de dieta normal de een westers diet. Você deu o antibiótico doxiciclina do NaKtide no vetcellen te activeren. Aan het einde het onderzoek merkten de onderzoekers op dat muizen die het westerse diet kregen, het lichaamsgewicht aanzienlijk verhoogden in vergelijking met muizen die het dieta normal kregen. Bovendien vertoonde de eerste groep muizen een duidelijke insulineresistentie, lage energie en lage zuurstofniveaus.

A dieta ocidental foi feita com o tipo cytokinemoleculen dat ontstekingen bevordert. Het lichaam heeft ontstekingsremmende en ontstekingsremmende cytokines nodig om de reactie op elk te reguleren. Hebben van te veel citocinas inflamatórias kan leiden tot bepaalde aandoeningen, waaronder neurodegeneratieve ziekten. De autores de onderzoek ontdekten ook dat muizen die het westerse diet kregen, tekenen vertoonden van gedragsveranderingen, veranderingen in genexpressie and signalen the consistente zijn met die typisch zijn voor mensen Alzheimer met en ziekte van.

volgende stappen

Voor de auteurs van het onderzoek é de volgende stap verder onderzoek om te proberen de huidige bevindingen bij mensen te repliceren. Ele tocou o potencial para uma terapia gerricht ou desativou a sinalização Na-en K-ATPase em vetcellen.

READ  Coronavirus blijkt bij vlagen razendsnel te evolueren

Hoewel het voorbarig é om te praten over nieuwe medicijnen die de redox-toestand van adipocyn kunnen aanpakken, kan het in the context van klinische neurodegeneratie het overwegen waard zijn om het diet aan te passen om vooratin vererge te om iporati vererge.

Bovendien kan dit onderzoek belangrijke implications hebben voor voorgestelde veranderingen in het voedingspatron for iemand met de ziekte van Alzheimer of met verhoogde risicofactoren. Em feite biedt dit onderzoek een nieuwe manier om de effecten van het westerse diet te verminderen door Na-en K-ATPase-signalering in vetcellen te blokkeren. Eerder werk onderzocht o efeito de uma dieta vetrijk op encefalitis e een verhoogd risico op de ziekte van Alzheimer e também vormen van dementie. Aan de outro kant tonen verschillende onde aan dat een diet dat rijk é aan groenten, fruit en gezonde vetten, zoals het mediterrane diet, het risico op cognitieve achteruitgang en de ziektem van Alzheimerninderen kan.

bronze:

De rol van vetcellen Na, een K-ATPase-redox-amplificatielus bij cognitivamente achteruitgang em neurodegeneratie

* Presse Santé streeft ernaar gezondheidskennis sobre o brengen em een ​​voor iedereen toegankelijke taal. Em ieder geval kan de verstrekte informatie het advies van een gezondheidsprofessional niet vervangen.

Vind je onze inhoud leuk?

Onze onze nieuwste libera gratuitamente em elke dag rechtstreeks in je inbox

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info