A atualização do Samsung não foi concluída com erros de calibração – Beld in geluid – Nieuws

Er zijn oneindig veel rechtzaken geweest, maar met averechts resultat. Het komt er een beetje op neer hoe een bedrijf een klant informert en hoe de relatie van de klant en het leverende bedrijf vorm gegeven is. O melhor dos computadores do mercado é altijd duidelijk geweest, também de rol van de overheid daarin en daarop. Dat bedrijven risico’s verleggen, dat é nou net heel het conceito van business feito.

@Queda de neve
Historisch gezien waren Altijd Intel e Nvidia de klassieke cheaters em flamewars, e niet enkel van benchmarks. Navegadores, zoals IE6, koppelverkoop e machtsmisbruik zijn maar enkele van de veroordeelde táticas de negócios obscuras geoest. Ok, táticas suaves, infiltração de zoais, quantumkorting, prestatiebonussen, etc. zijn niet vreemd para tech branche. Samsung bereikte meer beruchtheid com phone-home recursos furgão Inteligente-TVs.

@apisar
Je hebt wel gelijk maar Consument™, ik denk dat je een influencer of spindokter of zo bedoelt, heeft niet de verantwoordingen en verplichtingen zoals bv. een overheid die heft. Een consumidor heeft keuzevrijheid. En Weldwijd met ~200 overheden en een veelvoud aan uitvoerende diensten is het wet verstandig om aan de plichten te voldoen, zonder de vereisten uit het oog te verliezen. Je bent toch wel bekent met de Centric problemen? Een marktaandeel de winstmarge van 80% heeft niks conheceu schijn te maken. Da’s gewoon duidelijk. De overheid heeft als belangrijkste taak, ivm continuïteit, daar op te anticiperen, en er wat goeds mee te doen, ivm duurzaamheid.

#IANAL

[Reactie gewijzigd door Bulkzooi op 4 juni 2022 03:50]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info