A atriz de ‘The Crown’ Emma Corrin é a última pessoa não binária da capa da Vogue americana | Showbizz

CELEBRIDADESEmma Corrin (26), o irmão mais novo que aprisiona Diana na série da Netflix ‘The Crown’, schrijft geschiedenis. De acteur zal in Augustus também é uma pessoa não binária na capa da revista Vogue americana. Tijdens een entrevista conheceu o reflecteert modeblad Corrin openhartig over hun saindo do armário e gebruik van de voornaamwoorden die/hen/hun.

“Ik voel mij meer gezien wanneer mensen mij aanspreken met ‘die’, maar mijn beste vrienden durven me nog aanspreken met ‘zij’.” Dat vind ik niet erg, want ze weten wie ik ben”, legt Corrin uit aan Vogue. “Voor mij é gênero gewoon niet iets wa vasta aanvoelt en ik weet niet of dat ooit zo zal zijn: het kan altijd wat schommelen.”

‘The Crown’ – o ator foi capa em um gouden jurk van Louis Vuitton, e um fijne ketting van Cartier e um lance ‘Yankees’-pet. Na foto da Vogue, o modo de exibição não foi alterado para Corrin. “Ik herinner me dat ik het lastig conheceu ela também dragen van bh’s Lady Chatterly em ‘Lady Chatterley’s Lover’ e também Marion em ‘My Policeman’”. Maar dat é een moeilijke kwestie, quero ik ben op dat moment niet Emma. Ik speel een rol en dat is myjn job.” De acteur sukkelt al langer met hun borsten. Vorig jaar deelde Corrin een fede fotos no Instagram com um fichário.


Emma Corrin kwam em abril de 2021 uit als queer via Instagram conheceu de woorden: “jouw favorite queer bruid”. uit de kast te komen.” “Maar de reacties van de LGBTQIA+ gemeenschap zijn geweldig.” Ook de familie van Corrin biedt veel steun. “”

Maar ‘The Crown’-ster heeft absoluut geen voorkeur op het vlak van date: “Ik hou gewoon van mensen.” Tudo o que Corrin ook vallen dat die relaties heeft gehad met mannen, maar daar voelde acteur vooral een imenso druk om hun LGBTQIA + identiteit te veranwoorden. “Ik dacht na over de complexe genderkwestie en mijn seksualiteit. En touch date ik een man? Dat voelt zeer contrastrend, zelfs als ik gelukkig ben.”


Heeft een lange tijd geduurd para Corrin doorhad dat die non-binair is. Em julho de 2021, voegde de acteur de voornaamwoorden zij/hen toe in hun Instagrambio. Die zijn intussen veranderd naar die/hen/hun. De acteur bevindt zich em goed gezelschap: ook muzikanten zoals Demi Lovato, Kehlani e Halsey lieten eerder al weten dat hun voornaamwoorden die/hen/hun zijn.

O foco de Corrin acende em bouwen van een gemeenschap para queer en trans personen. Emma gebruikt de kracht van Instagram: “Als je een platform hebt waar je mensen op kan bereiken, is het zo belangrijk om je stem te gebruiken. Ik heb daardoor al geweldige mensen ontmoet.”

LEES OOK:

Emma Corrin falou antes de assumir o armário: “Het voelde eng om te praten over genderidentiteit”

‘The Crown’ cheira a Netflix parando na vijfde seizoen

ENTREVISTA. Emma Corrin doet premia Diana herleven em ‘The Crown’: “Ik kwam eigenlijk voor een job achter de schermen” (+)

READ  Mick Jagger: "Brexit é een nachtmerrie"

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info